Sollicitatiebrief directiesecretaresse

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief directiesecretaresse direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: directiesecretaresse, juridisch secretaresse, medisch secretaresse, office manager, secretaresse.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor directiesecretaresse als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief directiesecretaresse
Sollicitatiebrief directiesecretaresse
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor directiesecretaresse krijgt een 4,2/5 uit 159 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief directiesecretaresse

Leah Quist
Heisteeg 3
5465 NZ Veghel

Bleu Fish Consulancy
T.a.v. S.J.M. Veltink
Bosuil 179
9781 RC Bedum

Veghel, [DATUM]

Betreft: vacature directiesecretaresse

Geachte heer Veltink,

In het Haarlems Dagblad van [DATUM] jongstleden las ik met belangstelling uw vacature voor de functie van directiesecretaresse. Volgend op ons telefonisch gesprek, waarin wij kort kennisgemaakt hebben en enkele vragen van mijn kant over de vacature beantwoord werden, wil ik middels deze brief graag mijn motivatie voor de openstaande functie van directiesecretaresse toelichten.

Tijdens mijn baan als afdelingssecretaresse bij [BEDRIJF] ben ik de opleiding tot directiesecretaresse gaan volgen bij [INSTELLING]. Deze HBO-opleiding heb ik twee maanden geleden afgerond en natuurlijk wil ik graag hetgeen ik geleerd heb in de praktijk brengen. Uw bedrijf lijkt mij daarvoor de perfecte plek. Naast de werkzaamheden die ik bij mijn huidige werkgever vervul komen er in de functie van directiesecretaresse enkele interessante nieuwe taken bij. Dat maakt de baan zeker uitdagend en afwisselend.

In de algemene taken van een secretaresse, zoals notuleren, agendabeheer, ondersteuning bij presentaties en het verwerken van post en e-mailverkeer, ben ik helemaal thuis. Ik zet mij volledig in om alles goed en op tijd te laten verlopen. Zo ga ik niet naar huis voordat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor hard werken ben ik dus niet bang, maar ik hecht ook waarde aan een gezellige en open werkomgeving. Collega’s omschrijven mij vaak als een opgewekt persoon, flexibel en integer. Naast mijn vaardigheden in het complete MS Office-pakket beheers ik de Nederlandse taal uitstekend, evenals de Engelse taal.

De vacature voor directiesecretaresse spreekt mij aan vanwege de grote mate van zelfstandigheid en het nauwe contact met de directie. Ik heb veel affiniteit met [PRODUCT/DIENST] en denk hierdoor een goede sparringpartner te zijn. Ook het regelen en verzorgen van presentaties vind ik leuke werkzaamheden.

Hopelijk is de interesse van uw kant ook gewekt na het lezen van deze brief. Aan de slag gaan als directiesecretaresse bij uw bedrijf klinkt mij in ieder geval als muziek in de oren! Hopelijk mag ik mijn enthousiasme aan u overbrengen in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Leah Quist

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief directiesecretaresse

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

6 gedachten over “Sollicitatiebrief directiesecretaresse

 1. Helma

  Hele mooie duidelijke motivatie brief. Zal zeker als handvat gebruiken voor mijn sollicitatie.

  Reageren
 2. Anna Meijer

  top deze tips, hier kan ik wel wat mee !!

  Reageren
 3. Petra

  Mooie brief, duidelijke en heldere motivatie en uitleg van de ervaring en kennis.

  Reageren
 4. Jannet Jonkman

  Goede brief. Hier maak ik graag gebruik van

  Reageren
 5. Valesca

  Mooie duidelijke sollicitatie voorbeeldbrieven. Hier kan ik wat mee.

  Reageren
  1. Anneke

   Ook deze brief is een goed handvat voor een sollicitatie.

   Dank

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.