Sollicitatiebrief diëtist

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief diëtist direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor diëtist als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief diëtist
Sollicitatiebrief diëtist
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor diëtist krijgt een 4,1/5 uit 25 beoordelingen.

Annerieke van der Have
Hulsbergstraat 31
5045 BC Tilburg

De Laatste Druppel
T.a.v. mevrouw T.B.E. Venrooij
Schiedamseweg 89
3121 JK Schiedam

Tilburg, [DATUM]

Betreft: vacature diëtist

Geachte mevrouw Venrooij,

Precies op het juiste moment kwam uw vacature voor een diëtist mij onder ogen. Een collega attendeerde mij erop dat deze vacature op uw website te lezen was. Aangezien ik binnen enkele weken naar uw regio ga verhuizen, ben ik op zoek naar een nieuwe werkplek om als diëtist aan het werk te gaan. Mijn motivatie zal ik hieronder nader toelichten en in deze sollicitatiebrief hoop ik u van mijn kwaliteiten te kunnen overtuigen.

Momenteel werk ik als diëtist in het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Ik zorg ervoor dat de patiënten die het ziekenhuis gaan verlaten zich in de thuissituatie zelfstandig kunnen redden op het gebied van drinkvoeding, dieetpreparaten of sondevoeding. Ik onderhoud het contact met deze patiënten en tevens met de voorschrijvers en zorgverzekeraars. Daarnaast vertaal ik het advies van de voorschrijvers, waarbij ik de richtlijnen volg zoals deze opgesteld zijn door de zorgverzekeraars. Uiteraard informeer en instrueer ik patiënten over het gebruik van de voeding en zorg ik dat de juiste voeding op tijd verzonden wordt. Bij mijn werkzaamheden als diëtist stel ik als prioriteit dat de patiënt het gegeven advies zo comfortabel mogelijk op kan volgen.

In [DATUM] heb ik mijn opleiding Voeding & Diëtiek afgerond en heb dus al veel jaren ervaring. Zoals gevraagd in de vacature beschik ik over goede administratieve vaardigheden en heb ik uitgebreide kennis van Word en Excel. Ik ben commercieel ingesteld, maar werk vooral klantgericht. Werken in een team vind ik fijn, maar mijn werkzaamheden kan ik prima zelfstandig uitvoeren. Ik ben behulpzaam en sociaal. In mijn werk als diëtist ben ik zeer integer en accuraat. Door mijn goede communicatieve vaardigheden weet ik patiënten goed en duidelijk te informeren.

Heb ik u van mijn kwaliteiten kunnen overtuigen middels deze sollicitatiebrief? Diëtist bij uw ziekenhuis is de functie waarnaar ik op zoek ben en ik maak graag persoonlijk met u kennis, zodat ik mijn enthousiasme aan u over kan brengen.

Met vriendelijke groet,

Annerieke van der Have

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.