Sollicitatiebrief diabetesverpleegkundige

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief diabetesverpleegkundige direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor diabetesverpleegkundige als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief diabetesverpleegkundige
Sollicitatiebrief diabetesverpleegkundige
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor diabetesverpleegkundige krijgt een 4,5/5 uit 7 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief diabetesverpleegkundige

Tarah Koller
Theresiastraat 18
6142 AH Einighausen

Maasstad Ziekenhuis
T.a.v. mevrouw M. Daalhuizen
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

Einighausen, [DATUM]

Betreft: vacature diabetesverpleegkundige

Geachte mevrouw Daalhuizen,

In [BRON] las ik dat u op zoek bent naar een diabetesverpleegkundige met een BIG-registratie. Dat ben ik! Na het lezen van de vacature was ik ervan overtuigd dat de visie van uw zorginstelling perfect aansluit bij mijn persoonlijke blik op het vak. Graag solliciteer ik dan ook naar deze dankbare functie en in deze brief zal ik nader ingaan op mijn achtergrond en motivatie.

De opleiding tot verpleegkundige rondde ik in [JAAR] af aan [INSTELLING]. Ik ben toen gaan werken als verpleegkundige in [ZIEKENHUIS] en al snel kreeg ik de kans om een interne opleiding tot diabetesverpleegkundige te volgen. Daar had ik een grote interesse in, aangezien mijn man een diabetespatiënt is. Nu ik deze functie al enkele jaren vervul zie ik ernaar uit buiten het ziekenhuis als diabetesverpleegkundige te kunnen gaan werken. De vacature bij uw zorginstelling trok daarom direct mijn aandacht.

Als diabetesverpleegkundige geef ik advies, instructies en voorlichting aan patiënten en hun naasten. Ik voer controles uit en stem behandeltrajecten af. Tevens bied ik begeleiding in de behandeling van diabetespatiënten, ondersteun ik de artsen en help ik bij het verbeteren van de kwaliteit en de bevordering van deskundigheid. Het is een afwisselende functie die ik graag voort wil zetten bij uw vooruitstrevende instelling.

Ik ben een sociaal ingesteld persoon die patiënten graag een warme sfeer biedt. Ik hecht veel waarde aan het bieden van zorg op een respectvolle en liefdevolle manier. Een extra stap zet ik graag en ik ben proactief ingesteld. Ik houd van veel uitdaging en ben innovatief, enthousiast en flexibel ingesteld. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en ik werk dan ook zeer nauwkeurig en met volle aandacht. Zoals gevraagd in de vacature en hierboven al aangegeven, ben ik een BIG-geregistreerde diabetesverpleegkundige en sta ik ingeschreven in het EADV-kwaliteitsregister.

In mijn huidige functie ben ik betrokken bij het opleiden en inwerken van diabetesverpleegkundigen, waardoor ik ervaren ben in het geven van trainingen en opleiding. Tenslotte ben ik, zoals in de vacature als gewenst aangegeven, bereid om te reizen en ben hiervoor in bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer.

Ik hoop dat ik mijn vaardigheden, competenties en motivatie voor de openstaande functie goed aan u voorgelegd heb in deze brief. Diabetesverpleegkunde is werk dat bij mij past en dat ik graag nog jaren wil blijven doen, het liefst bij uw mooie zorginstelling!

Met vriendelijke groet,

Tarah Koller

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief diabetesverpleegkundige

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.