Sollicitatiebrief Database Marketeer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Database Marketeer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Database Marketeer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Database Marketeer
Sollicitatiebrief Database Marketeer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Database Marketeer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Roy van Bezooijen
Den Huizen 96
7707 PL Balkbrug

ICT Consultancy Van Basten
T.a.v. mevrouw B. Van Basten
Gruitmeesterslaan 64
8014 CJ Zwolle

Balkbrug, [DATUM]

Betreft: vacature Database Marketeer

Geachte mevrouw Van Basten,

Blijvend blije klanten door het delen van de juiste content op het juiste moment. Daar is een ervaren database marketeer voor nodig die houdt van een uitdaging. En dat is ook naar wie u op zoek bent, volgens de vacature die ik [DATUM] op uw bedrijfswebsite heb gelezen. Na het lezen van de functieomschrijving en de gestelde eisen in de vacature, besloot ik direct te solliciteren. Ik denk namelijk de juiste kandidaat te zijn en in deze sollicitatiebrief vertel ik u graag waarom ik dat denk en wat mijn motivatie is om te solliciteren naar de functie van database marketeer.

In [JAAR] heb ik de opleiding Marketing Management afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING]. Ik ben daarna gaan werken als marketeer bij [BEDRIJF]. Hier kreeg ik de gelegenheid om diverse cursussen te volgen die specifiek gericht zijn op database marketing en ik stroomde daarna door naar de functie van database marketeer. Een uitdagende functie waar ik nog steeds veel plezier uit haal. Echter, door het werk van mijn vriend zijn wij genoodzaakt te verhuizen en ben ik op zoek naar eenzelfde baan als database marketeer dichter bij onze nieuwe woonplaats. De vacature van uw bedrijf, komt voor mij dus op het juiste moment!

In mijn werk als database marketeer analyseer ik online klantgedrag op basis van data. Inzichten vertaal ik naar gepersonaliseerde campagneflows in het CRM-systeem. Ik vergroot de relevantie van de marketingboodschappen door klant- en partnerjourney verregaand te personaliseren. Naast het verzorgen van technische implementatie van nieuwe campagnes en (IT-)functionaliteiten, regisseer ik de campagnes en coördineer ik de A/B-testen. Wanneer de testfase goed verloopt, zorg ik dat stakeholders ook enthousiast worden. Tevens zet ik CRM- en marketingrapportages op en verspreid deze. De impact van keuzes op de prestaties worden door mij geanalyseerd en bijgestuurd wanneer resultaten achterblijven op de verwachtingen en adviseer continu over mogelijke verbeteringen.

Ik ben een sociaal en gedreven persoon. Doordat ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb, streef ik altijd naar het hoogst haalbare resultaat in mijn werk. Zoals nodig binnen de functie van database marketeer, werk ik zeer nauwkeurig en georganiseerd. Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet mijn mening duidelijk naar anderen over te brengen. Door mijn enthousiaste overkomen, weet ik anderen snel te overtuigen en te enthousiasmeren. Zoals gevraagd in de vacature heb ik geen 9 tot 5-mentaliteit en ben ik bereid regelmatig cursussen en trainingen te volgen.

Na het lezen van deze sollicitatiebrief hoop ik u nieuwsgierig te hebben gemaakt naar mij als kandidaat voor de functie van database marketeer. Graag ontmoet ik u persoonlijk en vertel ik u meer over mijn motivatie en vakkennis.

Met vriendelijke groeten,

Roy van Bezooijen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.