Sollicitatiebrief Data-Beheerder

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Data-Beheerder direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Data-Beheerder als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Data-Beheerder
Sollicitatiebrief Data-Beheerder
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Data-Beheerder krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Jermy Mouthaan
Commanderij 29
4901 EW Oosterhout

Oosterhout,

Bravo Reizen
T.a.v. Mevrouw Dirksen
Gravendam 12
4908 AE Oosterhout

Betreft: sollicitatie Data Beheerder

Geachte mevrouw Dirksen,

Volgens de vacature die geplaatst is op uw website, bent u op zoek naar een resultaatgerichte data beheerder. Na het lezen van de gestelde functie-eisen en de functieomschrijving in de vacature, besloot ik direct te solliciteren. Gezien mijn opleiding en ervaring, denk ik een goede kandidaat voor de functie van data beheerder te zijn. In deze sollicitatiebrief zal ik nader ingaan op mijn achtergrond en motivatie.

Aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS], heb ik in [JAAR] de opleiding Bedrijfsinformatica afgerond. Ik ben daarna gaan werken als data beheerder bij [BEDRIJF]. Momenteel werk ik daar nog steeds met plezier, maar ik ben nieuwsgierig naar het werken bij de overheid. De vacature van data beheerder bij de overheid is een meer verantwoordelijke functie met belangrijke taken die een hoge standaard vereisen. Een uitdaging die ik graag aanga!

Als data beheerder ben ik samen met de andere beheerders verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de datalogistiek en los ik incidenten zo snel mogelijk op. Ik houd mij bezig met security-issues en draag wijzigingsverzoeken aan. Bij verstoringen treed ik proactief in contact met andere teams en met de leveranciers van de gegevens. Hierbij ben ik in staat om uit te leggen wat er aan de hand is en hoe ik denk dat een en ander opgelost kan worden. Als data beheerder bewaak ik ook actief de voortgang van de herstelactiviteiten. Ik ben gewend om mee te denken over procesverbeteringen op het gebied van logistiek en data management.
Ik ben een energiek persoon die erg gedreven is in zijn werk. Door mijn goede communicatieve vaardigheden, weet ik op verschillende niveaus uitstekend te communiceren. Ik ga voor het resultaat, maar heb ook zeker oog voor de relatie.

Graag werk ik in een dynamische omgeving binnen een enthousiast team, maar mijn werkzaamheden kan ik ook prima zelfstandig uitvoeren. Ik kan in mijn werk snel schakelen en ben daarom ook stressbestendig. Daarnaast ben ik enthousiast en betrokken te noemen en beschik ik over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Tegelijkertijd ben ik enorm flexibel en beschik ik over een hands-on mentaliteit. Verantwoordelijkheid, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn tevens eigenschappen die bij mij passen. Zoals gevraagd in de vacature heb ik ervaring met SQL, SAS en vergelijkbare tools. Uiteraard heb ik als data beheerder ook goede kennis van relationele databases, ETL en datamanagement.

Hopelijk is deze sollicitatiebrief met daarin mijn motivatie aanleiding om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Als data beheerder denk ik een goede toevoeging aan uw huidige team te zijn en zet ik mij graag in voor optimaal databeheer!

Met vriendelijke groeten,

Jermy Mouthaan

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.