Sollicitatiebrief dakdekker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief dakdekker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor dakdekker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief dakdekker
Sollicitatiebrief dakdekker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor dakdekker krijgt een 4,7/5 uit 10 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief dakdekker

Emerson Westhuis
Gooioord 68
1103 CK Amsterdam-Zuidoost

Ponsteen Dakdekkers
T.a.v. de heer F. Ponsteen
Larixlaan 75
1021 CK Amsterdam

Amsterdam-Zuidoost, [DATUM]

Betreft: vacature dakdekker

Geachte heer Ponsteen,

Afgelopen [DATUM] jl. las ik in de Gooi en Eemlander de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een dakdekker. Bij deze wil ik graag naar deze functie solliciteren en zal ik in deze brief mijn motivatie toelichten.

Al twaalf jaar ben ik als ZZP-er werkzaam als dakdekker. Ik ken het vak dus door en door en doe het ook met veel plezier. Het werk zou mij nog beter bevallen als ik nauw samen zou kunnen werken met collega’s, een mogelijkheid die de functie binnen uw bedrijf biedt. Onze paden kruisen zich dus in ons beider voordeel!

Zoals u in uw vacature vraagt heb ik breed technisch inzicht en een schat aan ervaring. Als zelfstandig ondernemer heb ik namelijk voor veel verschillende aannemers gewerkt. Ik ben dagelijks bezig met het bedekken van daken met behulp van verschillende materialen en met het onderhouden van gevels. Tevens word ik vaak gevraagd om bestaande bedekking en constructies te controleren, zorg ik voor het slopen van oude dakbedekkingen en maak ik alles gereed voor de aanbreng van nieuwe bedekking. De materialen die geleverd worden controleer ik zorgvuldig voordat er mee gewerkt wordt. Op deze manier waarborg ik de kwaliteit van het eindresultaat.

Als ervaren dakdekker heb ik uiteraard geen hoogtevrees en ben ik gewend om te werken op hellende daken en aan gevels. Aangezien dit gevaarlijk kan zijn hecht ik veel waarde aan de veiligheidsregels. Ik ben in het bezit van een VCA, dus ik ben naast de veiligheidsregels ook op de hoogte van het werken op een gezonde en milieubewuste wijze. Ik ben gewend om bouwtekeningen te lezen en te volgen en weet de juiste persoon aan te spreken bij onduidelijkheden.

Sociaal, betrouwbaar, netjes en gedreven: dat zijn eigenschappen die mijn persoonlijkheid het beste omschrijven. Ik werk graag samen en in goed overleg met anderen. Als dakdekker houd ik niet alleen mijn eigen veiligheid in de gaten, maar ook die van anderen op het dak. Ik ben, zoals geëist in de vacature, in het bezit van een rijbewijs en heb een eigen auto en bestelwagen.

Bijgevoegd vindt u mijn curriculum vitae, waarin u kunt zien dat ik over de juiste diploma’s en certificaten beschik. Ik hoop u met deze brief ervan te hebben overtuigd dat ik de juiste kandidaat ben voor de openstaande functie van dakdekker bij uw bedrijf. Graag licht ik een en ander toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Emerson Westhuis

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief dakdekker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief dakdekker

  1. Vincent

    Bedankt voor het delen van dit voorbeeld voor een sollicitatiebrief. Ik ben net klaar met school druk op zoek naar een baan. Ik ga zeker wat voorbeelden meenemen in mijn eigen brief en hoop daarmee op succes!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.