Sollicitatiebrief dakdekker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief dakdekker direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor dakdekker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief dakdekker
Sollicitatiebrief dakdekker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor dakdekker krijgt een 5,0/5 uit 4 beoordelingen.

Emerson Westhuis
Gooioord 68
1103 CK Amsterdam-Zuidoost

Ponsteen Dakdekkers
T.a.v. de heer F. Ponsteen
Larixlaan 75
1021 CK Amsterdam

Amsterdam-Zuidoost, [DATUM]

Betreft: vacature dakdekker

Geachte heer Ponsteen,

Afgelopen [DATUM] jl., las ik in de Gooi en Eemlander de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een dakdekker. Graag wil ik naar deze functie solliciteren. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie voor de functie toelichten.

Al twaalf jaar ben ik als ZZP-er in te zetten als dakdekker. Ik ken het vak dus door en door en doe het ook met veel plezier. De functie van dakdekker zou mij nog beter bevallen, als ik nauw samen kan werken met collega’s. U geeft aan voor uw bedrijf op zoek te zijn naar een dakdekker en ik ben een ervaren dakdekker die graag in dienstverband, samen met collega’s, zijn functie uit zou willen voeren. Onze paden kruisen zich dus op het juiste moment!

Zoals u in uw vacature vraagt, heb ik ruime ervaring en een groot technisch inzicht. Als zelfstandig ondernemer heb ik voor veel verschillende aannemers gewerkt en hierdoor heb ik een zeer grote werkervaring opgedaan. Ik ben dagelijks bezig met het bedekken van daken met behulp van verschillende materialen en daarnaast ook met het onderhouden van gevels. Tevens word ik vaak gevraagd om bestaande bedekking en constructies te controleren. Daarnaast zorg ik voor het slopen van oude dakbedekkingen en maak ik alles gereed voor de aanbreng van nieuwe bedekking. De materialen die geleverd worden, controleer ik zorgvuldig voordat er mee gewerkt gaat worden. Op deze manier waarborg ik de kwaliteit van het werk.

Als ervaren dakdekker heb ik uiteraard geen hoogtevrees en ben ik gewend om te werken op hellende daken of aan gevels. Aangezien dit gevaarlijk kan zijn, hecht ik veel waarde aan de veiligheidsregels. Ik ben in het bezit van een VCA, wat inhoudt dat ik naast de veiligheidsregels ook op de hoogte ben van het werken op een gezonde manier en het werken op een milieubewuste wijze. Ik ben gewend om bouwtekeningen te lezen en te volgen en weet de juiste persoon aan te spreken bij onduidelijkheden.

Sociaal, betrouwbaar, netjes en gedreven: dat zijn eigenschappen die mijn persoonlijkheid het beste omschrijven. Ik werk graag samen en in goed overleg met anderen. Als dakdekker houd ik niet alleen mijn eigen veiligheid, maar ook die van anderen op het dak in de gaten. Ik ben, zoals geëist in de vacature, in het bezit van een rijbewijs en heb een eigen auto en bestelwagen.

Bijgevoegd vindt u mijn curriculum vitae, waarin u kunt zien dat ik over de juiste diploma’s en certificaten bezit. Ik hoop u hiermee en met deze sollicitatiebrief ervan te hebben overtuigd dat ik de juiste kandidaat voor de openstaande functie van dakdekker bij uw bedrijf ben. Graag licht ik een en ander toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Emerson Westhuis

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.