Sollicitatiebrief Cybersecurity Engineer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Cybersecurity Engineer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Cybersecurity Engineer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Cybersecurity Engineer
Sollicitatiebrief Cybersecurity Engineer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Cybersecurity Engineer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Luke Haaksman
Binnen 85
4271 BW Dussen

IT Solutions & Cyber Security
T.a.v. de heer V. Kattenburgh
James Wattlaan 31
5150 AG DRUNEN

Dussen, [DATUM]

Betreft: vacature Cybersecurity Engineer

Geachte heer Kattenburgh,

In [MEDIA] van [DATUM] las ik met interesse de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een cybersecurity engineer met aantoonbare kennis in en ervaring met cybersecurity. Mijn opleiding, achtergrond en ervaring sluiten nauw aan bij de functieomschrijving en -eisen, zoals genoemd in de vacature. Graag solliciteer ik naar deze functie van cybersecurity engineer en in deze sollicitatiebrief vertel ik u graag meer over mijn achtergrond en motivatie.

Tijdens mijn opleiding ICT heb ik stage gelopen bij een bedrijf dat zich bezighoudt met cybersecurity binnen de overheid. Ik wist: dit is het werk dat ik graag wil doen. Na het afronden van mijn opleiding kreeg ik een baan bij ditzelfde bedrijf, waar ik als junior cybersecurity engineer aan de slag kon gaan. Nu ik daar doorgegroeid ben en veel ervaring heb opgedaan, wil ik graag een stap zetten in mijn loopbaan. Om te werken aan de cyberveiligheid van vitale infrastructurele objecten bij uw bedrijf, lijkt mij de perfecte plek om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Als cybersecurity engineer werk ik mee in projectteams om de eindoplossing te maken en deze uiteindelijk binnen de organisatie in bedrijf te stellen. Ik draag bij aan de ontwikkeling van relevante standaarden op het gebied van cybersecurity voor plc- en systeemtoepassingen en zorg voor de implementatie daarvan in bids en projecten. Daarnaast assisteer ik bij het maken van een voorontwerp, detailontwerp en uitvoeringsontwerp en daarbij schrijf ik de bijbehorende documentatie. Wat tevens bij mijn takenpakket hoort, is het vertalen van het uitvoeringsontwerp naar implementatie. Tenslotte assisteer ik bij afnames met externe leveranciers, inbedrijfstelling en lever ik nazorg.

Mensen om mij heen noemen mij enthousiast, gedreven en communicatief vaardig. Ik houd ervan mijn kennis op het gebied van cybersecurity continu uit te breiden en te verdiepen. Door mijn rustige houding, weet ik kalm te blijven in stressvolle of onverwachte situaties. Graag werk ik in een resultaatgericht team, waarbinnen ook ruimte is voor persoonlijke gesprekken en humor. Zoals gevraagd in de vacature heb ik als cybersecurity engineer kennis van netwerken, serverbeheer en uiteenlopende toepassingen. Ook heb ik ervaring in industriële automatisering en Systems Engineering.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn motivatie en geschiktheid voor de functie van cybersecurity engineer. Graag beantwoord ik eventuele vragen van uw kant tijdens een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Luke Haaksman

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.