Sollicitatiebrief corporate recruiter

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief corporate recruiter direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor corporate recruiter als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief corporate recruiter
Sollicitatiebrief corporate recruiter
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor corporate recruiter krijgt een 4,4/5 uit 23 beoordelingen.

Hilletje Arink
Dorpsstraat 129
2391 CB Hazerswoude Dorp

ABN AMRO Hoofdkantoor
T.a.v. de heer K.A.P. Kil
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Hazerswoude Dorp, [DATUM]

Betreft: vacature corporate recruiter

Geachte meneer Kil,

Yes! Dit is de vacature waarnaar ik al even op zoek was. U geeft aan op zoek te zijn naar een zelfstandige corporate recruiter met een uitgebreid netwerk en kennis van de arbeidsmarkt. Ik ben deze corporate recruiter en graag licht ik mijn kennis, ervaring en motivatie toe in deze sollicitatiebrief.

In [DATUM] heb ik de opleiding Commerciële Economie afgerond aan Avans in Breda. Aangezien ik op zoek was naar een geschikte baan, kwam ik terecht bij een recruitmentbureau. Daar kwam ik erachter dat een functie als recruiter mij goed zou liggen. Ik kon na enkele psychologische testen bij dat recruitmentbureau aan de slag en ik heb daar alles op recruitmentvlak geleerd en in de praktijk gebracht. Recruitment is een vak dat op mijn lijf geschreven is. Tijdens deze functie ben ik er echter wel achter gekomen, dat ik nog liever als corporate recruiter aan de slag zou gaan. Ik kan me dan richten op één organisatie en de type personen die binnen deze ene organisatie passen. Daarnaast omvat de functie van corporate recruiter nog wat extra uitdagende werkzaamheden, zodat ik me verder kan ontwikkelen binnen het recruitmentvak.
Als recruiter ben ik verantwoordelijk voor het benaderen, interviewen en selecteren van kanidaten.

Hierbij maak ik gebruik van social media en verschillende banensites. Naast het werven van kandidaten, heb ik ook een eigen klantenportfolio waarbij ik verantwoordelijk ben voor een correcte communicatie. Ik ben een enthousiaste recruiter met passie voor het vak. Hierdoor houd ik de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt nauwlettend in de gaten. Ik heb een groot, relevant netwerk dat ik als corporate recruiter goed in kan zetten en ik weet op verschillende niveaus te acteren. In stressvolle situaties weet ik mij goed staande te houden en ik benader zaken op een pro-actieve en positieve manier. Zoals u in de vacature vraagt, beheers ik zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.

De stap die ik graag zet, is de stap van recruiter naar corporate recruiter. Graag vervul ik deze functie binnen uw professionele organisatie. Ik hoop dat ik van mijn gedrevenheid heb kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Hilletje Arink

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.