Sollicitatiebrief copywriter

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief copywriter direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor copywriter als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief copywriter
Sollicitatiebrief copywriter
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor copywriter krijgt een 4,4/5 uit 25 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief copywriter

Ilan Selles
Lammertsweg 167
7535 DM Enschede

Bogers Internet Marketing
T.a.v. de heer Bogers
Eeuwe Ennesweg 153
9852 TJ Warfstermolen

Enschede, [DATUM]

Betreft: vacature copywriter

Geachte heer Bogers,

Een creatieve, accurate en vakkundige copywriter: daar bent u volgens uw vacature naar op zoek. Graag stel ik mij in deze brief voor en overtuig ik u ervan dat ik de ideale kandidaat ben!

Al van jongs af aan ben ik met taal bezig en houd ik van schrijven. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik de opleiding media, informatie en communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ging volgen. Deze opleiding heb ik vijf jaar geleden afgerond en tijdens deze studie groeide mijn interesse in copywriting. Het is geweldig om met de juiste woorden overtuigende teksten te schrijven en mensen te prikkelen en te informeren. En uiteindelijk aan te zetten tot aankoop van een product of dienst, natuurlijk.

Als copywriter heb ik ervaring in zowel short als long copy. In mijn huidige functie bij een communicatiebureau ben ik voor beide verantwoordelijk. Zo bedenk ik korte slogans voor bijvoorbeeld krachtige marketingcampagnes en schrijf ik ook langere teksten zoals testimonials of informatieve artikelen. Hierbij ben ik ook zelf verantwoordelijk voor het afnemen van interviews, waardoor ik beschik over verschillende interviewtechnieken; ik kon uit uw vacature opmaken dat u dit ook van een copywriter verlangt.

Naast mijn vak- en taalkennis maakt mijn brede interesse mij tot een goede copywriter. Van sport en vrije tijd tot natuur en cultuur: het heeft allemaal mijn aandacht. Zo goed als alle soorten teksten schrijf ik daarom met veel plezier en toewijding. Ik ben zeer nauwkeurig in mijn werk en neem de tijd om mijn teksten te controleren. Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat het werk snel gedaan wordt. Mijn schrijfstijl is creatief en overtuigend, zonder drammerig over te komen.

U kunt bij mij terecht voor kwalitatief hoogstaande ‘offline’ teksten, maar ik ben ook zeer gedreven in SEO copywriting: volgens uw vacature een pré. Hiervoor heb ik enkele cursussen gevolgd die alle met succes zijn afgerond. Ik werk graag in een team, maar kan ook goed zelfstandig werken. Als persoon ben ik zeer sociaal, ondernemend en leergierig.

Ik hoop dat ik u van mijn kwaliteiten als copywriter heb kunnen overtuigen in deze brief. Graag licht ik mijn motivatie nog verder toe in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie met genoegen tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Ilan Selles

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief copywriter

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

3 gedachten over “Sollicitatiebrief copywriter

 1. Sisi

  Goede brief! Een heel mooi voorbeeld!

  Reageren
 2. Sharon

  Hier kan ik mee verder en mijn sollicitatiebrief nog aantrekkelijker maken. Bedankt voor de tip!

  Reageren
 3. Michelle

  Een prachtige sollicitatiebrief die perfect aansluit bij de baanomschrijving van copywriter. Wat goed dat jullie zulke sterke sollicitatiebrieven aanbieden. Enorm bedankt!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.