Sollicitatiebrief controller

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief controller direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: accountant aaassistent accountant, controller, financieel adviseur, financieel analist, financieel medewerker.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor controller als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief controller
Sollicitatiebrief controller
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor controller krijgt een 4,3/5 uit 94 beoordelingen.

Jessy Fennis
Albert Plesmanweg 200
4462 GC Goes

Zorgnet Zeeland
T.a.v. de heer van ’t Oever
Wattstraat 63
4462 GX Goes

Goes, [DATUM]

Betreft: vacature controller

Geachte heer Van ’t Oever,

Vol interesse las ik [DATUM] jl. in het Goes Dagblad de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een controller. Na u telefonisch te hebben gesproken ben ik ervan overtuigd dat deze functie binnen uw bedrijf perfect bij mij past en dat ik de juiste kandidaat ben voor deze vacature. Waarom? In deze sollicitatiebrief licht ik mijn motivatie graag toe.

Momenteel ben ik werkzaam als controller bij een grote huisartsenpraktijk in Eindhoven. Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, heb ik daar mijn afstudeerstage volbracht en ik kreeg daarna een contract aangeboden. Bij deze huisartsenpraktijk heb ik veel geleerd en dat wil ik nu graag bij een grote zorginstelling voort willen zetten. Vandaar dat uw vacature mijn interesse heeft.

Als controller verzorg ik de financiële administratie van de verschillende huisartsen en de bijbehorende apotheek. Ik stel rapportages op en analyseer kansen in de markt. Voor collega’s ben ik het aanspreekpunt als het gaat om financiën en zorgadministratie. Eventuele veranderingen en aanpassingen voer ik op een gemotiveerde wijze door en zorg daarbij voor een stimulerende communicatie naar medewerkers. Tevens hoort bij mijn functie de taak om het operationeel management team op de hoogte te houden van de gang van zaken binnen de huisartsenpraktijk. Tenslotte zorg ik voor het optimaliseren van de DBC administratie.

Wat mij aanspreekt in de functie van controller bij uw zorginstelling, is dat de instelling groter is en de uitdaging dus ook. Daarnaast ben ik commercieel ingesteld, maar binnen mijn huidige functie is er geen ruimte om dit toe te passen. U geeft in de vacature aan, dat u op zoek bent naar een controller die naast financieel inzicht ook commercieel inzicht heeft en op deze manier mee kan bouwen aan de groei van de zorginstelling. Een mooie, nieuwe uitdaging voor mij, waar ik graag mijn tanden in zet.

De functie van controller past goed bij mij. Ik werk zeer accuraat en ben analytisch ingesteld. Ik heb een positieve en proactieve werkhouding en kan mijzelf communicatief vaardig noemen. Door mijn duidelijke uitdrukkingsvaardigheid, weet ik mijn visie duidelijk over te brengen. Het werken in een team bevalt mij goed, maar ik kan eigen werkzaamheden ook prima zelfstandig uitvoeren. Collega’s noemen mij sociaal, betrouwbaar en volhardend. Ik ben stressbestendig en trouw en ga zorgvuldig om met vertrouwelijk informatie.

Hopelijk heb ik u een goed beeld van mijzelf en mijn ervaring gegeven in deze sollicitatiebrief. Controller bij uw zorginstelling is de functie waarnaar ik op zoek ben. Uw organisatie kan daarentegen rekenen op een bekwame medewerker met passie voor het vak. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jessy Fennis

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

2 gedachten over “Sollicitatiebrief controller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.