Sollicitatiebrief controller

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief controller direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: accountant aaassistent accountant, controller, financieel adviseur, financieel analist, financieel medewerker.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor controller als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief controller
Sollicitatiebrief controller
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor controller krijgt een 4,2/5 uit 169 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief controller

Jessy Fennis
Albert Plesmanweg 200
4462 GC Goes

Zorgnet Zeeland
T.a.v. de heer van ’t Oever
Wattstraat 63
4462 GX Goes

Goes, [DATUM]

Betreft: vacature controller

Geachte heer Van ’t Oever,

Vol interesse las ik [DATUM] jl. in het Goes Dagblad de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een controller. Na u telefonisch te hebben gesproken ben ik ervan overtuigd dat deze functie binnen uw bedrijf perfect bij mij past en dat ik de juiste kandidaat ben voor deze vacature. Waarom? In deze brief licht ik mijn motivatie graag toe.

Momenteel ben ik werkzaam als controller bij een grote huisartsenpraktijk in Eindhoven. Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven heb ik daar mijn afstudeerstage voltooid, waarna ik een contract kreeg aangeboden. Bij deze huisartsenpraktijk heb ik veel geleerd en dat zou ik nu bij een grote zorginstelling willen voortzetten. Vandaar dat ik besloot om op uw vacature te reageren.

Als controller verzorg ik de financiële administratie van verschillende huisartsen en de bijbehorende apotheek. Ik stel rapportages op en analyseer kansen in de markt. Voor collega’s ben ik het aanspreekpunt als het gaat om financiën en zorgadministratie. Eventuele veranderingen en aanpassingen voer ik op gemotiveerde wijze door en zorg daarbij voor een stimulerende communicatie met medewerkers. Tevens is het mijn taak om het operationeel managementteam op de hoogte te houden van de gang van zaken binnen de huisartsenpraktijk. Ten slotte zorg ik voor het optimaliseren van de DBC administratie.

Wat mij vooral aanspreekt in de functie van controller bij uw zorginstelling is dat de instelling groter is en de uitdaging dus ook. Daarnaast ben ik zeer commercieel ingesteld, maar binnen mijn huidige functie is er geen ruimte om dit toe te passen. U geeft in uw vacature aan dat u op zoek bent naar een controller die naast financieel inzicht ook commercieel inzicht heeft en op deze manier mee kan bouwen aan de groei van de zorginstelling. Dit is een mooie, nieuwe uitdaging waar ik graag mijn tanden in zou zetten.

De functie van controller past goed bij mij. Ik werk zeer accuraat en ben analytisch ingesteld. Ik heb een positieve en proactieve werkhouding en kan mijzelf communicatief vaardig noemen. Door mijn duidelijke uitdrukkingsvaardigheid weet ik mijn visie duidelijk over te brengen. Het werken in een team bevalt mij goed, maar ik kan eigen werkzaamheden ook prima zelfstandig uitvoeren. Collega’s noemen mij sociaal, betrouwbaar en volhardend. Ik ben stressbestendig en trouw en ga zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.

Hopelijk heb ik u een goed beeld van mijzelf en mijn ervaring gegeven in deze brief. Controller bij uw zorginstelling is de baan waarnaar ik op zoek ben. Uw organisatie kan rekenen op een bekwame medewerker met passie voor het vak. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jessy Fennis

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief controller

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

7 gedachten over “Sollicitatiebrief controller

  1. Jaco

    Inhoudelijk een goede brief

    Reageren
  2. Allard

    Heldere en duidelijke brief

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.