Sollicitatiebrief communicatiemedewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief communicatiemedewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor communicatiemedewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief communicatiemedewerker
Sollicitatiebrief communicatiemedewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor communicatiemedewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief communicatiemedewerker

Davine van Schelven
Agaatvlinder 50
3822 AX Amersfoort

Van Leeuwen Communicatie Adviesbureau
T.a.v. de heer T.N. van Leeuwen
Lemoengaarde 32
3824 BL Amersfoort

Amersfoort, [DATUM]

Betreft: vacature communicatiemedewerker

Geachte heer Van Leeuwen,

Met interesse las ik de vacature waarin u aangeeft te zoeken naar een zelfstandige communicatiemedewerker. Graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn opleiding, achtergrond en motivatie bespreken.

Na het afronden van de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie aan [ONDERWIJSINSTELLING], ben ik Communicatie gaan studeren aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATSNAAM]. Afgelopen [DATUM] ben ik afgestudeerd en ik kon direct aan de slag als communicatiemedewerker bij [BEDRIJF]. Momenteel vervul ik deze functie nog steeds met plezier, echter ben ik van plan te gaan verhuizen. Ik zoek daarom eenzelfde leuke functie als communicatiemedewerker, dichter bij mijn nieuwe woonplaats. Dat uw bedrijf een kwartier rijden van mijn nieuwe woonplaats ligt, is echter niet mijn enige motivatie voor het schrijven van deze sollicitatiebrief. De grote diversiteit aan werkzaamheden en de bedrijfscultuur spreken mij aan en daarnaast heb ik affiniteit met uw producten. Kortom: dit is de vacature die ik zocht!

In mijn functie als communicatiemedewerker ontwikkel ik zowel interne als externe communicatiemiddelen en zet deze effectief in. Het gaat hierbij om zowel conventionele als om nieuwe media. Daarnaast signaleer ik ontwikkelingen met nieuwswaarde die aansluiten op de markt en deze zet ik om naar nieuwsberichten voor de website en social media. Ik hebben een vlotte pen en weet foutloos te schrijven. Binnen de afdeling ben ik verantwoordelijk voor het bewaken van de huisstijl met betrekking tot advertenties, stationary, premium, foto en video. Daarnaast beheer en onderhoud ik de bedrijfswebsite en ondersteun ik de commercieel medewerkers in hun communicatie-uitingen. Tenslotte organiseer en coördineer ik beursdeelnames en bedrijfsbezoeken.

Als persoon ben ik sociaal, enthousiast en betrokken te noemen. Door mijn behulpzame karakter geeft het mij voldoening collega’s te ondersteunen en te ontzorgen. Ik heb ook een daadkrachtige kant en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik weet mijn communicatie af te stemmen op de ontvanger, zowel mondeling als schriftelijk. Door mijn creativiteit weet ik te vernieuwen en te initiëren met behoud van de kracht van een bepaald beleid. Plannen en organiseren gaan mij goed af en hierbij hecht ik veel waarde aan accuratesse. Graag werk ik in een hecht en gedreven team, waarbinnen ruimte is voor humor en gezelligheid. Zoals gevraagd in de vacature heb ik ervaring met Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop.
Hopelijk heb ik u overtuigd van mijn geschiktheid voor de functie en mijn enthousiasme en nodigt u mij uit voor een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Davine van Schelven

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief communicatiemedewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.