Sollicitatiebrief communicatie adviseur

DOWNLOAD – sollicitatiebrief communicatie adviseur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor communicatie adviseur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief communicatie adviseur
Sollicitatiebrief communicatie adviseur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor communicatie adviseur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief communicatie adviseur

Django Buurman
Jacob Catsplein 76
8913 CS Leeuwarden

Marketing Envision
T.a.v. mevrouw V. Volstra
Jacob Catsplein 22
8913 CS Leeuwarden

Leeuwarden, [DATUM]

Betreft: vacature communicatie adviseur

Geachte mevrouw Volstra,

Volgens de vacature die te lezen is in [MEDIUM], is uw onderneming op zoek naar een ervaren communicatie adviseur met een proactieve instelling. Ik denk de juiste kandidaat voor de vacature te zijn en zal daarom mijn achtergrond en motivatie uitgebreid toelichten in deze sollicitatiebrief.

Na het afronden van de opleiding Communicatie aan [NAAM ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATSNAAM], ben ik gaan werken als communicatiemedewerker bij [NAAM BEDRIJF]. De communicatieafdeling bij deze organisatie begon klein en daarom kreeg ik direct veel verantwoordelijkheid en diversiteit aan taken. Binnen korte tijd heb ik veel geleerd, de afdeling kon groeien en toen de communicatieadviseur met zwangerschapsverlof ging, mocht ik tijdelijk haar functie overnemen. Een hele uitdaging, maar het is mij probleemloos afgegaan. Nu mijn collega weer bijna terug op de werkvloer komt, vind ik het voor mij tijd om elders de functie van communicatie adviseur voort te zetten. Uw bedrijf en de producten die u ontwikkelt, spreken mij zeer aan. Dat is ook de reden dat uw vacature mij direct aansprak en waarom ik deze sollicitatiebrief schrijf.

Als communicatie adviseur ben ik verantwoordelijk voor de externe communicatie van het bedrijf en de tijdige interne doorvertaling hiervan richting medewerkers. Ik werk proactief aan de reputatie van de onderneming. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de woordvoering, externe berichtgeving en de regie hierop. Daarnaast heb ik de verantwoordelijkheid om samen met het team de externe content management te verzorgen evenals de communicatie richting media, influencers en andere relevante groepen. Binnen mijn huidige functie als communicatie adviseur vervul ik tevens werkzaamheden die meer marketinggericht zijn, aangezien de afdeling vrij klein is. Ik heb op deze manier een brede blik op het gehele marketing- en communicatiegebied.

Ik ben een sociaal persoon met een sterk gevoel voor hospitality. In mijn werk als communicatie adviseur ben ik volhardend en doortastend. Daarnaast heb ik een brede kennis van trends in externe communicatie, media en relatiemanagement. Door mijn proactieve instelling pak ik zaken snel op en ga ik resultaatgericht te werk. Hierbij profiteer ik van mijn analytische en creatieve instelling. Ik heb sterke (online) schijfvaardigheden en weet content in het juiste perspectief te plaatsen. Tijdens mijn functie als communicatie adviseur heb ik leidinggevende taken uitgevoerd en hierin wil ik mij erg graag verder ontwikkelen. Ik ben een echte teamspeler, maar weet taken uiteraard ook prima zelfstandig op te pakken.

Hopelijk heb ik van mijn geschiktheid voor de functie kunnen overtuigen met deze sollicitatiebrief. Als communicatie adviseur denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan het communicatiebeleid en daardoor ook de groei van uw bedrijf. Ik vertel u graag meer over mijn capaciteiten in motivatie in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Django Buurman

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief communicatie adviseur

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.