Sollicitatiebrief chauffeur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief chauffeur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor chauffeur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief chauffeur
Sollicitatiebrief chauffeur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor chauffeur krijgt een 4,3/5 uit 453 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief chauffeur

Quintus Terhorst
Anne Franklaan 133
2135 HB Hoofddorp

Nijssen Transport
T.a.v. de heer S. Holtman
Woolderweg 59
7622 JR Borne

Hoofddorp, [DATUM]

Betreft: vacature chauffeur

Geachte heer Holtman,

Met interesse las ik [DATUM] jl. de vacature van chauffeur bij uw bedrijf in automaterialen. Deze functie combineert twee interessegebieden van mij: het rijden als chauffeur en de markt van automaterialen. Graag wil ik mij met deze brief dan ook voorstellen als geschikte kandidaat voor deze baan.

Al sinds mijn jonge jaren koester ik een grote interesse in voertuigen. Ik was dan ook erg blij toen mijn achttiende verjaardag aangebroken was en ik mijn rijbewijs B mocht gaan halen. Later heb ik ook nog mijn rijbewijs C gehaald. Na mijn opleiding tot automonteur ben ik toch gaan doen wat ik het leukst vind: als chauffeur de weg op.

Momenteel werk ik al tien jaar als chauffeur voor een koeriersbedrijf dat gekoppeld is aan de voedingsmiddelenindustrie. Ik zorg dat goederen op tijd bij de ontvanger geleverd worden. Hierbij vind ik het vanzelfsprekend dat ik de goederen niet alleen aan de deur aflever, maar dat ik alles ook binnen op de juiste plek neerzet. Als chauffeur ben je nu eenmaal het visitekaartje van het bedrijf en is het belangrijk om goede service te verlenen.

Als chauffeur zorg ik voor het laden en lossen van de goederen en controleer alles aan de hand van de pakbonnen. Voor vertrek bepaal ik de meest effectieve route en houd daarbij ook rekening met de afgesproken leveringstijden. Bij grote drukte binnen het bedrijf help ik in de loods bij het sorteren van goederen. Ook vervul ik indien nodig eenvoudige baliewerkzaamheden, zoals het klaarmaken van pakbonnen en het invoeren van bestellingen.

Mensen omschrijven mij als een bevlogen chauffeur die graag verantwoordelijkheid neemt voor zijn werk. Ik werk zeer nauwkeurig en ben punctueel. Ik ben sociaal ingesteld en heb een verzorgde uitstraling. Tijdens mijn werk zet ik alles op alles om op de afgesproken tijd de goederen op de juiste locatie te leveren. Zonder daarbij de regels binnen het verkeer te overtreden, uiteraard! Het werk als chauffeur verveelt nooit en ik ga iedere dag met plezier de weg op.

Graag ga ik als chauffeur bij uw bedrijf in automaterialen aan de slag. Zo kan ik twee grote hobby’s in één baan combineren en haal ik nog meer plezier uit mijn werk. Ik hoop u door middel van deze brief mijn motivatie voor de vacature en mijn gedrevenheid aan u overgebracht te hebben. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek. Ik zie uw reactie dan ook met enthousiasme tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Quintus Terhorst

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief chauffeur

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

18 gedachten over “Sollicitatiebrief chauffeur

 1. Peter

  Zeker een aanrader, als basis voor een eigen invulling hierop.

  Reageren
 2. Ernesto Jansen

  Geweldig en kan ik heel goed gebruiken !!

  Reageren
 3. Rob

  Handig zo’n voorbeeld

  Reageren
 4. Jan

  Goede brief, maar wel een beetje lang inderdaad

  Reageren
 5. Slim

  Kan ik heel goed gebruiken.

  Reageren
 6. Danny

  Goed Bruikbaar voor mij

  Reageren
 7. hettie

  kan ik goed gebruiken

  Reageren
 8. Luc

  Een goede en bruikbare brief

  Reageren
 9. Kees

  Goede brief waar ik veel ideeën uit kan halen.

  Reageren
 10. hennie

  Kan er heel veel uithalen om te gebruiken in mijn sollicitatiebrief

  Reageren
 11. Jurnaisa

  het is een uitstekende brief

  Reageren
 12. Jet

  Een goede brief. Echter, rekening houdend met het aantal ingezonden en dus door te nemen sollicitatiebrieven, een tikje te uitgebreid waardoor de lezer (=toekomstige werkgever) wellicht niet de gehele inhoud leest.

  Reageren
  1. Redactie voorbeeldsollicitatiebrief.info Bericht auteur

   Hi Jet. Bedankt voor je reactie. De brieven zijn uitgebreid zodat er voor iedereen bruikbare elementen in zitten. De brief zal na aanpassen altijd een stuk korter zijn.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.