Sollicitatiebrief chauffeur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief chauffeur direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor chauffeur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief chauffeur
Sollicitatiebrief chauffeur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor chauffeur krijgt een 4,4/5 uit 238 beoordelingen.

Quintus Terhorst
Anne Franklaan 133
2135 HB Hoofddorp

Nijssen Transport
T.a.v. de heer S. Holtman
Woolderweg 59
7622 JR Borne

Hoofddorp, [DATUM]

Betreft: vacature chauffeur

Geachte heer Holtman,

Met interesse las ik [DATUM] jl. de vacature van chauffeur bij uw bedrijf in automaterialen. Deze functie combineert twee interessegebieden van mij; namelijk het rijden als chauffeur en de markt van automaterialen. Graag wil ik mij met deze sollicitatiebrief dan ook voorstellen als kandidaat voor de openstaande vacature.

Al sinds mijn jonge jaren heb ik een grote interesse voor voertuigen. Ik was dan ook erg blij toen mijn achttiende verjaardag aangebroken was en ik mijn rijbewijs B mocht gaan behalen. Later heb ik ook nog mijn rijbewijs C behaald. Na mijn opleiding voor automonteur ben ik toch gaan doen wat ik het leukst vind: als chauffeur de weg op. Momenteel werk ik tien jaar als chauffeur voor een koeriersbedrijf dat gekoppeld is aan de voedingsmiddelenindustrie. Ik zorg dat goederen op tijd bij de ontvanger geleverd worden. Hierbij vind ik het als vanzelfsprekend dat ik de goederen niet alleen aan de deur aflever, maar dat ik alles ook binnen op de juiste plek neerzet. Als chauffeur ben je nu eenmaal het visitekaartje van het bedrijf en is het belangrijk om goede service te verlenen.

Als chauffeur zorg ik voor het laden en lossen van de goederen en controleer alles aan de hand van de pakbonnen. Voorafgaand aan het rijden, bepaal ik de meest effectieve route en houd daarbij ook rekening met de afgesproken leveringstijden. Bij grote drukte binnen het bedrijf, help ik in de loods bij het sorteren van goederen of vervul ik eenvoudige baliewerkzaamheden. Een voorbeeld daarvan is het klaarmaken van pakbonnen en invoeren van bestellingen.

Mensen omschrijven mij als een bevlogen chauffeur, die graag de verantwoordelijkheid neemt voor zijn werk. Ik werk zeer nauwkeurig en ben punctueel. Ik ben sociaal ingesteld en heb een verzorgde uitstraling. Tijdens mijn werk zet ik alles op alles om op de afgesproken tijd de goederen op de juiste locatie te leveren. Zonder daarbij de regels binnen het verkeer te overtreden, uiteraard. Het werk als chauffeur gaat mij nooit vervelen en ik ga iedere dag met plezier de weg op.

Graag ga ik als chauffeur bij uw bedrijf in automaterialen aan de slag. Zo kan ik twee grote hobby’s in een baan combineren en haal ik nog meer plezier uit mijn werk. Ik hoop u door middel van deze sollicitatiebrief mijn motivatie voor de vacature en mijn gedrevenheid aan u overgebracht te hebben en maak graag nader kennis in een persoonlijk gesprek. Ik zie uw reactie dan ook met enthousiasme tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Quintus Terhorst

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

4 gedachten over “Sollicitatiebrief chauffeur

 1. Jurnaisa

  het is een uitstekende brief

  Reageren
 2. Jet

  Een goede brief. Echter, rekening houdend met het aantal ingezonden en dus door te nemen sollicitatiebrieven, een tikje te uitgebreid waardoor de lezer (=toekomstige werkgever) wellicht niet de gehele inhoud leest.

  Reageren
  1. Redactie voorbeeldsollicitatiebrief.info Bericht auteur

   Hi Jet. Bedankt voor je reactie. De brieven zijn uitgebreid zodat er voor iedereen bruikbare elementen in zitten. De brief zal na aanpassen altijd een stuk korter zijn.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.