Sollicitatiebrief cateringmedewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief cateringmedewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor cateringmedewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief cateringmedewerker
Sollicitatiebrief cateringmedewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor cateringmedewerker krijgt een 4,3/5 uit 290 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief cateringmedewerker

Suus Kaagman
Hein Tuijpstraat 27
1131 DV Volendam

Figo Catering
T.a.v. de heer F van der Kraats
Bankastraat 120
2585 EE Den Haag

Volendam, [DATUM]

Betreft: vacature cateringmedewerker

Geachte heer Van der Kraats,

Vol interesse las ik in De Echo van [DATUM] jl., de vacature waarin u schrijft op zoek te zijn naar een representatieve en ervaren cateringmedewerker. Aangezien ik mij helemaal herken in de omschrijving en ik graag bij uw professionele cateringbedrijf zou werken solliciteer ik bij deze naar de functie. In deze brief licht ik mijn motivatie verder toe.

Afgelopen jaar heb ik de opleiding Horeca & Voeding aan het ROC van Amsterdam afgerond. Momenteel werk ik op oproepbasis als cateringmedewerker voor een klein cateringbedrijf. Hier voer ik alle voorkomende werkzaamheden van cateringmedewerker uit, zelfs ook het plaatsen van bestellingen en het verwerken van administratieve zaken.

Het beroep van cateringmedewerker bevalt mij erg goed, omdat ik het heerlijk vind om het andere mensen naar de zin te maken en hen te voorzien van lekkere gerechten. In mijn functie als cateringmedewerker zorg ik er graag voor dat alles op rolletjes loopt en de gasten een optimale gastvrijheid beleven. Het plannen en goed organiseren van ontbijt-, lunch- en dinervoorzieningen gaat mij goed af en ik houd van de afwisseling en variatie van het werk. Zoals u wenst in uw vacature ben ik flexibel en pas ik me probleemloos aan verschillende teams en locaties aan. Ik ben de hele week inzetbaar en in het bezit van een rijbewijs B. Outlook, Word en Excel beheers ik goed en ik heb een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Ik ben een zeer sociaal persoon, werk dan ook graag in een team en haal voldoening uit de contacten met gasten. Ondanks dat ik een echte teamspeler ben kan ik ook goed zelfstandig werken. Ik ben communicatief sterk en weet deze vaardigheid perfect in te zetten als gasten moeten wachten wegens eventuele drukte. Ook door het gebruik van een vleugje humor op het juiste moment kan ik situaties wat meer ontspannen maken wanneer nodig. Als cateringmedewerker weet ik dat het belangrijk ik om representatief te zijn en goed te letten op hygiëne. Ik ben op de hoogte van HACCP, zoals u ook vraagt in de vacature.

Hopelijk heb ik u van mijn enthousiasme kunnen overtuigen middels deze brief. Aan de slag gaan als cateringmedewerker bij uw professionele organisatie is voor mij een mooie, nieuwe stap in mijn loopbaan. U kunt dan ook rekenen op een gedreven medewerker. Hopelijk kunnen wij binnenkort in een persoonlijk gesprek nader kennismaken.

Met vriendelijke groet,

Suus Kaagman

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief cateringmedewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

6 gedachten over “Sollicitatiebrief cateringmedewerker

 1. Victorine

  Heel handig goed opgesteld hier kan ik wel verder mee.
  hartelijk dank

  Reageren
 2. Linda Hermsen

  de brief is helder en positief kan er wat mee

  Reageren
 3. Carien

  Inderdaad super handig ook ik heb langere tijd niet hoeven solliciteren en dan kan zo’n voorbeeld je toch een beetje helpen om een motivatie goed over te brengen.

  Reageren
 4. Joke

  Hier heb ik echt wat aan

  Reageren
 5. Suus

  Super handig, aangezien ik al langere tijd niet heb hoeven solliciteren, maar met deze voorbeelden kom ik een stapje verder. Dank jullie wel

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.