Sollicitatiebrief Cateringbeheerder

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Cateringbeheerder direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Cateringbeheerder als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Cateringbeheerder
Sollicitatiebrief Cateringbeheerder
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Cateringbeheerder krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Alice de Rooij
Hasseltstraat 42
5046 LM Tilburg

Price d’eau
De heer P.M. Golf
Gilzerbaan 400
5032 VC Tilburg

Tilburg, [DATUM]

Betreft: vacature Cateringbeheerder

Geachte heer Golf,

Vol enthousiasme las ik [DATUM] de vacature in [MEDIA], waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een cateringbeheerder met een passie voor koken en gezonde voeding. “Dat ben ik!”, dacht ik direct. Graag solliciteer ik op deze uitdagende vacature en in deze sollicitatiebrief licht ik mijn achtergrond en motivatie nader toe.

In [JAAR] heb ik de opleiding Fysiotherapie afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING]. Ik ben toen gaan werken in een praktijk waar naast enkele fysiotherapeuten onder andere ook een diëtist werkzaam was. Zij vertelde regelmatig over haar werk en mijn interesse in gezonde voeding werd steeds groter. Ik begon thuis wat te experimenteren met gezonde baksels en daarna ook met uitdagende, gezonde en vooral smakelijke gerechtjes. Gezond eten is eigenlijk heel eenvoudig en erg lekker! Uit uw vacature blijkt dat u veel waarde hecht aan een gezonde lunch voor uw personeel. Dat spreekt mij enorm aan en vormt voor mij een groot deel van mijn motivatie om te solliciteren naar de functie van cateringbeheerder. Daarnaast ben ik op zoek naar een baan die goed te combineren is met mijn naar schoolgaande kinderen. Deze vacature komt dus op het juiste moment!

Ook al heb ik geen opleiding tot kok of cateringbeheerder, ik heb mijn kookkunsten de afgelopen jaren wel op hoog niveau gebracht. Voor familie en vrienden heb ik regelmatig catering verzorgd voor feestjes en vele lunches en diners bereid. Het is voor mij een droom om hier mijn werk van te kunnen maken, aangezien ik er veel plezier uit haal. Vanwege mijn HBO-denkniveau weet ik dat ik, naast het bereiden van de personeelslunch, als cateringbeheerder ook geen moeite zal hebben met het doen van de ingrediënteninkoop en het voorraadbeheer. Door mijn ervaring in catering voor familie en vrienden, weet ik hoe ik gerechten dien uit te serveren en ben ik op de hoogte van de regels op het gebied van hygiëne. Uiteraard ben ik bereid hier de nodige scholing voor te volgen om ook in het bezit te komen van diploma’s en certificaten. Sterker nog, ik ben momenteel al bezig met een cursus om mijn HACCP-certificaat te behalen.

Ik ben een energiek en stressbestendig persoon. Koken is mijn grootste passie en daarbij ligt de nadruk op het bereiden van vitale gerechten. Ik werk zeer netjes en nauwkeurig en weet anderen te overtuigen van het feit dat gezond eten ook erg lekker kan zijn en voldoening kan geven. Het geeft mij veel voldoening om mensen blij te maken met een heerlijk bord eten. Ik ben in mijn vrije tijd veel bezig met het zoeken naar nieuwe ingrediënten, smaken en experimenteer met nieuwe recepten. Het is voor mij een gemak om vier dagen in de week enkele uren te werken tijdens schooltijden en dit vormt voor mij dus geen enkel probleem.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u van mijn enthousiasme voor de functie van cateringbeheerder te hebben overtuigd. Mocht u graag een idee krijgen van wat ik kan in de keuken, dan kom ik graag een keer een smakelijke lunch voorbereiden, zodat u ziet dat een koksdiploma niet nodig is.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Alice de Rooij

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.