Sollicitatiebrief category manager

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief category manager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor category manager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief category manager
Sollicitatiebrief category manager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor category manager krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Jannette Rijpstra
Zeestraat 96
2042 LA Zandvoort

Praxis Nederland
T.a.v. H.G. Naarden
De Steiger 4
1351 AA Den Haag

Zandvoort, [DATUM]

Betreft: vacature category manager

Geachte heer Naarden,

Uw advertentie op Linkedin voor een gedreven category manager trok meteen mijn aandacht. Een gevarieerde baan bij een groeiende speler in de sector: dat klinkt als muziek in de oren! Daarom wil ik mij graag kandidaat stellen voor deze vacature. In deze brief vertel ik u graag meer over mijn kwaliteiten en motivatie.

In [JAAR] behaalde ik mijn HBO-diploma Commerciële Economie. Via een traineeship bij [BEDRIJF] kon ik proeven van verschillende rollen en kreeg ik een goed inzicht van het reilen en zeilen binnen de retail industrie. Na twee jaar koos ik ervoor om mjin loopbaan verder te zetten als category manager. Deze rol combineert heel wat verschillende facetten en dat houdt het enorm boeiend!

In mijn huidige functie heb ik een coördinerende rol en sta ik in nauw contact met diverse interne afdelingen. Zo zorg ik ervoor dat logistiek, inkoop, marketing en verkoop op elkaar afgestemd zijn. Binnen een complexe organisatie als [BEDRIJF] is dat een heuse uitdaging, maar net daar haal ik veel voldoening uit. Zelf ben ik nauw betrokken bij het inkoopproces en dat betekent dat ik rechtstreeks in contact sta met de leveranciers.
Als category manager is het natuurlijk mijn verantwoordelijkheid om perfect te weten wat consumenten verwachten en hoe in te spelen op trends en ontwikkelingen. Daarom besteed ik de nodige tijd aan marktonderzoek en heb ik veel oog voor de feedback van onze klanten. Uiteraard volg ik nauwgezet de verkoopcijfers op en mijn analytische vaardigheden helpen mij om de juiste conclusies te trekken en op basis daarvan initiatieven te nemen.

Binnen het team ben ik iemand die graag mensen met elkaar verbindt en op zoek ga naar een persoonlijke connectie. Dat helpt in mijn ervaring om tot betere resultaten te komen. Mijn leidinggevenden waarderen mijn zin voor initiatief en ik denk graag actief mee over verbeteringen in het proces en de interne werking. Mijn gestructureerde aanpak helpt mij om altijd het overzicht te bewaren in soms chaotische omstandigheden.

De voorbije jaren heb ik de kneepjes van het vak geleerd in de retailsector en veel interne en externe opleidingen kunnen volgen. Nu voel ik mij klaar voor de volgende stap in mijn loopbaan. Ik wil graag de overstap maken naar een kleiner bedrijf, waar ik een echte impact kan maken. De innovatieve aanpak en de sterke groei van [BEDRIJF] spreken mij erg aan. Graag wil ik vanuit mijn passie en expertise bijdragen aan de ambitieuze plannen voor de komende maanden en jaren.

Dankzij mijn eerdere ervaring beschik ik over een uitstekende product- en marktkennis. Ik weet wat er leeft en hoe in te spelen op de snel veranderende markt. Momenteel werk ik in een internationale omgeving en ik spreek vlot Nederlands en Engels. Occasioneel reizen is geen enkel probleem. Integendeel, ik vind het verrijkend om in contact te komen met andere culturen.

Na het lezen van deze brief hebt u hopelijk een goed beeld van wat ik voor u kan betekenen. In mijn curriculum vitae vindt u meer achtergrond over mijn werkervaring en vaardigheden. Ik kijk alvast uit naar een persoonlijke kennismaking!

Met vriendelijke groet,
Jannette Rijpstra

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.