Sollicitatiebrief callcenter medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief callcenter medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: callcenter medewerker, medewerker klantenservice detailhandel, medewerker klantenservice mode, medewerker klantenservice telecom, medewerker klantenservice zorg, receptioniste, telefoniste.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor callcenter medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief callcenter medewerker
Sollicitatiebrief callcenter medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor callcenter medewerker krijgt een 4,2/5 uit 343 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief callcenter medewerker

Famke de Ruijter
Hof van Ruiten 1b
4661 TT Halsteren

The Callcenter Company
T.a.v. de heer M. Sitsen
Kerkstraat 144
4811 TC Bergen op Zoom

Halsteren, [DATUM]

Betreft: vacature callcenter medewerker

Geachte heer Sitsen,

In het Brabants Dagblad van zaterdag jongstleden las ik met interesse de openstaande vacature voor een callcenter medewerker bij uw bedrijf. In het prettige telefoongesprek van afgelopen maandag met uw collega, de heer * naam *, werd medegedeeld dat ik u een sollicitatiebrief met daarin mijn motivatie kon sturen.

Tijdens mijn studie MBO contactcenter medewerker heb ik bij verschillende callcenters stage gelopen en gewerkt. Ik heb zodoende al veel praktijkervaring opgedaan en wil mijzelf binnen het vak graag nog verder ontwikkelen. In uw vacature omschrijft u de werkzaamheden die bij de functie horen. Deze spreken mij zeer aan vanwege de afwisseling; niet alleen nabellen, maar ook het goed informeren en adviseren van de contactpersonen. Ook de samenwerking met de projectmanagers, waarbij er geluisterd wordt naar de suggesties van de callcenter medewerker, is voor mij een reden om te solliciteren. Zo blijf je immers betrokken bij het project en kun je samen streven naar de best mogelijke aanpak.

Tijdens mijn opleiding, stage en werk heb ik geleerd dat de functie van callcenter medewerker veel doorzettingsvermogen vereist. In het begin vond ik dit moeilijk, maar ik ondervond al snel dat volharding voor betere resultaten zorgde. Nu voer ik telefoongesprekken met veel enthousiasme, daadkracht en zekerheid, waardoor ik mensen snel kan overtuigen en motiveren. Volgens velen heb ik een prettige telefoonstem en spreek ik duidelijk en in een fijn tempo. Maar niet alleen praten gaat me goed af, ook kan ik goed luisteren: een eigenschap die bij een callcenter medewerker niet mag ontbreken!

Ik beheers zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Tevens spreek ik Duits en kan ik goed met computers en de standaard software overweg. Door mijn werkervaring als callcenter medewerker weet ik ook veel over de bediening van verschillende soorten telefooncentrales. Ik ben fulltime beschikbaar en kan indien nodig ook in de avonduren en weekenden werken. Druk bezig zijn en multitasken vind ik heerlijk en ik kan dan ook goed tegen stress.

Uw callcenter spreekt mij aan vanwege de professionaliteit en de open en gedreven werksfeer. Als callcenter medewerker met lef ben ik van mening de juiste kandidaat voor de functie te zijn. Hopelijk denkt u daar net zo over na het lezen van deze brief en maken wij binnenkort verder kennis in een persoonlijk gesprek, zodat u ook mijn stem kunt horen!

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Famke de Ruijter

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief callcenter medewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

10 gedachten over “Sollicitatiebrief callcenter medewerker

 1. anoniem

  Goede duidelijke brief!

  Reageren
 2. F.

  Prima brief altijd handig deze info !

  Reageren
  1. Kees

   Super brief ga hem gebruiken

   Reageren
 3. marijke

  goede brief samenstelling ben er blij mee djw

  Reageren
 4. Flip

  Prima brief altijd handig deze info

  Reageren
 5. jonathan

  mooie brief ik hoop echt dat ik hiermee een baantje zal vinden bij een callcenter, bedankt dat je dit met ons deelt.

  Reageren
  1. stephan

   goede brief ,netjes verwoord. duidelijke taal
   goede omschreven eigenschappen goede introductie en zonder spelfouten
   ook overzichtelijk en de punten en komma’s op de juiste plaats.
   ik hoop dat je word aangenomen

   Reageren
 6. dimitri

  hey, vind het vriendelijk van jullie om deze sollicitatiebrief te schrijven, ben jullie zeer dankbaar ervoor. Echt leuk en duizendmaal bedankt. x

  Reageren
 7. Nouhdi

  Best een goede en sterke sollicitatie en motivatiebrief, ook inhoudelijk een zeer goede motivatie brief

  Reageren
 8. Julia

  Hoi Hoi! Echt kei goed dat jullie dit doen, het is zo lastig om een goede en inhoudelijk sterke sollicitatiebrief te schrijven!! Ik ben jullie echt meeeega dankbaar! X

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.