Sollicitatiebrief calculator

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief calculator direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor calculator als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief calculator
Sollicitatiebrief calculator
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor calculator krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Gem Olthoff
Richard Burtonstraat 10
1325 KL Almere

Victron Energy Ltd
T.a.v. H.G. Verhagen
De Paal 35
1351 JG Almere

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature calculator

Geachte heer Verhagen,

Afgelopen [DATUM] las ik in [MEDIUM] met interesse de vacature waarin uw bedrijf vraagt naar een calculator. De gestelde werkzaamheden en functie-eisen die in deze vacature genoemd worden, sluiten nauw aan bij mijn huidige taken en bij mijn competenties. Graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn curriculum vitae en motivatie nader toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding Werkvoorbereider afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Na het afronden van deze opleiding, ben ik bij mijn vroegere stagebedrijf als werkvoorbereider gaan werken. Na vijf jaar met plezier in deze functie gewerkt te hebben, ben ik doorgestroomd in de functie van calculator. Hiervoor heb ik tijdens mijn werk als werkvoorbereiding een deeltijd opleiding gevolgd. Nu ik ook hierin al enige werkervaring op heb kunnen doen, ben ik klaar voor een volgende stap: als calculator bij een groter bouwbedrijf aan de slag gaan, waar ik meer complexe projecten onder mijn hoede kan nemen. De vacature van uw bedrijf voor een calculator komt dus op het juiste moment mijn pad.

Als calculator met technische achtergrond, heb ik een goed technisch en cijfermatig inzicht. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van kostencalculaties en de verkoop van projecten. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het uittrekken van hoeveelheden, het aanvrage en spiegelen van prijzen bij leveranciers, het opstellen van calculaties en offertes en het onder toezicht van mijn leidinggevende verkopen van projecten. Daarnaast onderhoud ik nauw contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

Ik ben een gedreven werknemer en heb veel plezier in mijn werk als calculator. Nauwkeurigheid en orde zijn eigenschappen die mij in mijn werk kenmerken. Ik ben stressbestendig en door mijn flexibele instelling weet ik makkelijk op onverwachte situaties in te spelen. Communiceren gaat mij op elk niveau goed af en ik beheers zowel de Nederlandse als de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Graag werk ik in een kundig team, waarbinnen ook ruimte is voor humor. Door mijn bouwkundige achtergrond en werkervaring op kantoor, heb ik ervaring met en kennis van BIM en Revit. Zoals gevraagd in de vacature, ben ik in het bezit van een rijbewijs B en BE.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u van mijn geschiktheid voor de functie van calculator bij uw bedrijf overtuigd te hebben. Graag vertel ik u meer over mijn ervaring, capaciteiten en motivatie in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Gem Olthoff

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.