Sollicitatiebrief CAD tekenaar

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief CAD tekenaar direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor CAD tekenaar als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief CAD tekenaar
Sollicitatiebrief CAD tekenaar
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor CAD tekenaar krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Jesse Brandts
Wegalaan 9
2132 JD Hoofddorp

Nissan Nederland
T.a.v. M. Snel
Zijdelweg 53
1421 TC Uithoorn

Hoofddorp, [DATUM]

Betreft: vacature CAD tekenaar

Geachte heer Snel,

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan wekte uw openstaande vacature voor een ervaren CAD tekenaar meteen mijn interesse. De functiebeschrijving sluit perfect aan bij mijn verwachtingen en bij mijn eerdere ervaring. Graag overtuig ik u in deze brief van mijn kwaliteiten en motivatie.

Na het afronden van mijn MBO-opleiding Tekenaar Constructeur in [JAAR] heb ik al verschillende watertjes doorzwommen. Als CAD tekenaar heb ik in diverse omgevingen en industrieën gewerkt, waaronder elektrotechniek, automotive, scheepsbouw en bouw. Op die manier ben ik flexibel inzetbaar en heb ik een diepgaande technische kennis van processen en materialen.

Met mijn ruime ervaring ben ik in staat om diverse tekeningen te realiseren, zoals bestektekeningen, gecoördineerde werktekeningen, ontwerptekeningen en revisietekeningen. Uiteraard heb ik ervaring met het maken van de nodige berekeningen en ik kan zelfstandig werken op basis van de aangeleverde projectinformatie.

Tijdens mijn loopbaan heb ik met verschillende tekenpakketten leren werken. Naast AutoCAD 2D en 3D heb ik bijvoorbeeld SolidWorks, Inventor en Catia gebruikt. Mede dankzij die ervaring leer ik snel met nieuwe tools werken. De voorbije jaren heb ik vooral in internationale omgevingen gewerkt en op die manier heb ik een vlotte kennis van het Engels.

Wat kunt u van mij verwachten? Ik hecht veel belang aan kwaliteit en heb een uitstekend oog voor detail. Dat betekent dat ik mijn werk tot in de puntjes verzorg. Daarnaast ben ik flexibel ingesteld en kan ik goed omgaan met deadlines. Als CAD tekenaar spendeer ik een groot deel van mijn tijd achter mijn computer en dat is ook echt mijn passie. Anderzijds vind ik de afwisseling met contacten met andere afdelingen en klanten mooi meegenomen. Mijn goede communicatieve vaardigheden zijn een troef om projectbesprekingen vlot te laten verlopen en de nodige informatie te verzamelen.

Momenteel werk ik als gedetacheerd medewerker bij [BEDRIJF]. Om budgettaire redenen loopt mijn project daar volgende maand af en ik ben nu specifiek op zoek naar een stabiele job in een vaste werkomgeving. Graag wil ik mij verder specialiseren in de automobielindustrie. De hoge focus op kwaliteit motiveert mij enorm en bovendien ben ik zelf een liefhebber van mooie auto’s. Dat is voor mij een extra motivatie om te solliciteren bij [BEDRIJF].

In bijlage vindt u mijn curriculum vitae met een overzicht van mijn vaardigheden en werkervaring. Hopelijk bent u er na het doornemen daarvan en na het lezen van deze brief van overtuigd dat ik een meerwaarde kan vormen voor uw team. In een persoonlijk gesprek vertel ik u graag meer over mijn motivatie en achtergrond.

Met vriendelijke groet,
Jesse Brandts

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.