Sollicitatiebrief BPM Developer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief BPM Developer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor BPM Developer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief BPM Developer
Sollicitatiebrief BPM Developer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor BPM Developer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Kris van den Haak
Griend 160
8225 VE Lelystad

Mars N.V.
T.a.v. de heer A. Koopman
Florijn 5a
1102 BA Amsterdam

Lelystad, [DATUM]

Betreft: vacature BPM Developer

Geachte heer Koopman,

Door uw werknemer [NAAM] werd ik gisteren geattendeerd op de vacature die u uit heeft staan voor de functie van BPM developer. Enkele jaren geleden hebben [NAAM] en ik vol tevredenheid nauw samengewerkt. Momenteel werk ik ook als BPM developer, maar de omschrijving van de werkzaamheden in uw vacature, bieden mij meer uitdaging en verantwoordelijkheid. Precies waarnaar ik op zoek ben. In deze sollicitatiebrief vertel ik graag meer over mijn motivatie en licht ik mijn curriculum vitae nader toe.

Na het afronden van de opleiding ICT aan [ONDERWIJSINSTELLING] te [PLAATS], ben ik gaan werken als developer bij [BEDRIJF]. Na enkele jaren in deze functie te hebben gewerkt en mij door middel van cursussen en trainingen te hebben gespecialiseerd, ben ik verder gegroeid naar de functie van BPM developer. Een functie die perfect aansluit bij mijn interesse en waarin ik mij inmiddels een echte specialist mag noemen. Uw vacature geeft aan dat ik deze functie van BPM developer voor mijzelf naar een hoger niveau kan tillen, iets dat helaas bij mijn huidige werkgever niet echt mogelijk is.

Als BPM developer ben ik samen met een team specialisten verantwoordelijk voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Ik modelleer, ontwikkel, test, implementeer en demonstreer oplossingen voor deze geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Daarbij leg ik focus op het verbeteren van de processen van de organisatie en de klant en bewaak hierbij de opgeleverde kwaliteit. Kortom: ik zoek continue naar de beste oplossing van bedrijfsprocessen en zorg ervoor dat deze oplossingen geautomatiseerd, gebouwd en geoptimaliseerd worden.

Collega’s noemen mij een echte ‘die hard’ op IT gebied. Ik ben altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en de beste aanpak. Door mijn groot analytisch vermogen en pragmatische instelling weet ik problemen bij de kern aan te pakken. Ik sta stevig in mijn schoenen en weet mijn ideeën op overtuigende manier over te brengen. Graag werk ik in een professioneel team, waarbinnen ruimte is voor humor en gezelligheid. Zoals gevraagd in de vacature beheers ik zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Daarnaast heb ik kennis van Business Process Modelling en Object Oriented Programming. Tevens heb ik ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van databases en kan ik coderen met behulp van C#.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u nieuwsgierig te hebben gemaakt naar mij als BPM developer. Graag beantwoord ik eventuele vragen van uw kant tijdens een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Kris van den Haak

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.