Sollicitatiebrief bijrijder

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief bijrijder direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor bijrijder als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief bijrijder
Sollicitatiebrief bijrijder
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor bijrijder krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Evert Ganzeveer
Obistraat 8-24
2022 CJ Haarlem

Swaalf Natuursteen B.V.
T.a.v. P. van der Lei
Korte Verspronckweg 1
2023 BS Haarlem

Haarlem, [DATUM]

Betreft: vacature bezorger

Geachte heer Van der Lei,

In het Haarlems Dagblad van [DATUM] las ik dat u op zoek bent naar een gedreven en flexibele bijrijder om uw team te versterken. Een job op de baan met diverse klantencontacten: daar werd ik meteen enthousiast van. Daarom stel ik mij graag kandidaat voor deze openstaande vacature. In deze brief wil ik mijn motivatie en achtergrond nader toelichten.

Sinds het behalen van mijn HAVO-diploma vorig jaar heb ik vooral als uitzendkracht gewerkt. Meestal ging het om opdrachten als productiemedewerker of als lader/losser. Op die manier heb ik veel bijgeleerd, met name over het werken in team. Mijn job als orderpicker in een distributiecentrum bood wat meer afwisseling en vooral meer gevarieerde contacten. Toch was dit nog niet helemaal wat ik zocht.

Wat ik vooral miste, was de buitenlucht, en bovendien ben ik graag onderweg. In de toekomst overweeg ik om zelf als chauffeur of koerier aan de slag te gaan. Ik behaalde echter pas recent mijn rijbewijs B en wil eerst nog meer ervaring opdoen op de baan. Daarom kijk ik nu uit naar een job als bijrijder, die de mogelijkheid biedt om met verschillende klanten in contact te komen.

De baan die u aanbiedt, biedt een leuke combinatie van verplaatsingen en het monteren van meubelen en andere goederen. Ik steek graag de handen uit de mouwen en ben praktisch ingesteld. Binnen de familie word ik vaak aangesproken voor eenvoudige klusjes en die voer ik altijd met plezier uit. Fysieke inspanningen? Dat vind ik alleen maar een pluspunt. Als fervent sporter blijf ik graag fit en ik zeg dus geen neen tegen een gratis workout.

Als sociaal en spontaan ingesteld persoon kan ik vlot omgaan met anderen. Dat betekent dat ik mij snel integreer in een nieuw team en mij goed kan aanpassen aan verschillende persoonlijkheden. Regelmatig kreeg ik al te horen dat het makkelijk en leuk is om met mij samen te werken. Een goede sfeer en een open communicatie vind ik belangrijk en ik reken op een vlotte samenwerking met de chauffeur.

Op dit moment ben ik onmiddellijk beschikbaar en ik ben op zoek naar een boeiende job met veel verplaatsingen. Ik kijk ernaar uit om samen met een collega op de baan te zijn en klanten tevreden te stellen. Uw vacature als bijrijder is mij op het lijf geschreven en hopelijk bent u daar na het lezen van deze brief ook van overtuigd. In een persoonlijk gesprek licht ik graag mijn motivatie verder toe.

Met vriendelijke groet,
Evert Ganzeveer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.