Sollicitatiebrief bezorger

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief bezorger direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor bezorger als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief bezorger
Sollicitatiebrief bezorger
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor bezorger krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Evert Ganzeveer
Spinozaweg 2
3076 EP Rotterdam

Jumbo Supermarkten
T.a.v. P. Knol
Spinozaweg 293
3076 EP Rotterdam

Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature bezorger

Geachte heer Knol,

In de Weekkrant van [DATUM] las ik dat [BEDRIJF] op zoek is naar bezorgers voor een part-time functie. Dat is precies wat ik zoek en daarom aarzelde ik geen moment om mij kandidaat te stellen voor deze functie. In deze brief leg ik graag uit waarom.

Momenteel volg ik een deeltijdse opleiding verkoopmedewerker en die wil ik graag combineren met een deeltijdse baan. Als commercieel ingesteld persoon vind ik het belangrijk dat dit een job kan zijn met de nodige klantencontacten.

Volgens mij past de baan van bezorger perfect bij mij. Niet alleen omwille van de afwisselende contacten, maar ook omdat ik het fijn vind om onderweg te zijn. Vorig jaar heb ik al een aantal maanden als taxichauffeur gewerkt en daar haalde ik veel voldoening uit. Op de weg draag ik veiligheid en respect voor andere weggebruikers hoog in het vaandel.

Wat mij onder meer aanspreekt in de baan van bezorger, is de kans om mensen blij te maken door het tijdig leveren van hun bestellingen. Soms loopt er natuurlijk ook iets fout en dan is het belangrijk om rustig te blijven. Met mijn goede sociale vaardigheden ben ik in staat om op de juiste manier om te gaan met dergelijke situaties en de best mogelijke oplossing te zoeken.

U bent op zoek naar iemand die minimaal 16 uur per week beschikbaar is. Dat is voor mij geen enkel probleem: ik kan tot 24 uur per week werken en ben flexibel tussen 07.00 en 18.00 uur. Ook weekendwerk is mogelijk: op dat vlak heb ik geen beperkingen.

Mijn moedertaal is Nederlands en daarnaast heb ik een vlotte kennis van het Engels. Licht administratief werk zie ik als een uitstekende kans om de kennis die ik opdoe tijdens mijn opleiding verder in de praktijk om te zetten. Het fysieke aspect? Dat vind ik alleen maar mooi meegenomen: ik ben een sportief persoon en zeg geen neen tegen een gratis workout!

Bent u op zoek naar een klantvriendelijke en flexibele bezorger? Dan ben ik uw kandidaat! Ik ben onmiddellijk beschikbaar en kijk alvast uit naar een uitnodiging voor een verdere kennismaking!

Met vriendelijke groet,
Evert Ganzeveer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.