Sollicitatiebrief Betonwerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Betonwerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Betonwerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Betonwerker
Sollicitatiebrief Betonwerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Betonwerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Mark Cooijmans
Kasteelstraat 105
4724 AR Wouw

Bouwbedrijf Hooibergen
T.a.v. P. Zeeman
Calandweg 11
4612 PG Bergen op Zoom

Wouw, [DATUM]

Betreft: vacature Betonwerker

Geachte heer Zeeman,

Na het lezen van de vacature in [MEDIUM] van [DATUM], waarin u vraagt naar een betonwerker bij uw bouwbedrijf, was ik direct geïnteresseerd. Momenteel werk ik ook als betonwerker en ben op zoek naar een omgeving waar ik mij binnen het vakgebied verder kan ontwikkelen. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie voor de openstaande vacature toelichten.

In [JAARTAL] heb ik de opleiding voor betonwerker aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS] afgerond. Daarna ben ik als betonwerker aangenomen bij een klein bouwbedrijf en daar werk ik momenteel nog steeds. Als betonwerker beheers ik uiteraard zaken zoals bij voorbeeld het beoordelen van de betonkwaliteit en het omgaan met, voorkomen van en verhelpen van betonschade. Daarnaast beheers ik de verschillende beschermingstechnieken, inspectiemethoden en zorg ik voor reparatie en geef ik advies over onderhoud. Natuurlijk werk ik als betonwerker ook voornamelijk uitvoerend, waarbij ik hoofdzakelijk zowel handmatig als mechanisch betonnen oppervlakken afwerk. Ik houd me daarnaast ook bezig met het stellen van bekistingen, het verwerken van wapening en betonmortel. Als gespecialiseerd betonwerker zie ik ernaar uit binnen uw grotere onderneming meer te kunnen betekenen en te kunnen werken met de nieuwste technieken.

In mijn functie als betonwerker kan ik goed zelfstandig werken, maar ik hecht veel waarde aan goed contact met collega’s. Van elkaar kun je leren, zoals nieuwe technieken en oplossingen. Ik werk graag met mijn handen, maar gebruik ook graag mijn hoofd om de beste oplossingen te bedenken en kwaliteit van het betonwerk te kunnen garanderen. Nauwkeurig werken op een efficiënte manier is wat mijn werkwijze het beste omschrijft. Zoals in de vacature als pré aangegeven, ben ik in het bezit van een geldig VCA en weet dus veilig, gezond en met aandacht voor het milieu te werken in een risicovolle omgeving. Nederlands is mijn moedertaal en beheers ik goed in woord en geschrift. Daarnaast heb ik ook basiskennis van de Duitse en Engelse taal.

Ik hoop u een goed beeld te hebben gegeven van mijn kwaliteiten en ervaring in deze sollicitatiebrief. Als betonwerker bij uw bedrijf denk ik mijn kennis en vaardigheden tot het maximale te kunnen benutten. U kunt daarentegen rekenen op een trouwe en gedreven medewerker. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Mark Cooijmans

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.