Sollicitatiebrief beherend apotheker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief beherend apotheker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor beherend apotheker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief beherend apotheker
Sollicitatiebrief beherend apotheker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor beherend apotheker krijgt een 4,0/5 uit 11 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief beherend apotheker

Leida Luiken
Gijsbrecht van Walenborchstraat 41
3515 BS Utrecht

Mediq Liesbergstraat
T.a.v. mevrouw R. Wijnstra
Biltstraat 100
3572 BJ Utrecht

Utrecht, [DATUM]

Betreft: vacature beherend apotheker

Geachte mevrouw Wijnstra,

Vol interesse las ik [DATUM] in het Utrechts Belang de vacature waarin stond dat uw apotheek op zoek is naar een beherend apotheker. Dat is de functie waarnaar ik op zoek ben en graag licht ik mijn achtergrond en motivatie nader toe in deze brief.

In [DATUM] heb ik de opleiding Farmacie afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Daarna ben ik gaan werken als apotheker. Na twee jaar ben ik naast deze baan de master Science en Business Management gaan volgen, met het plan om mij te ontwikkelen tot een beherend apotheker. Sinds ik deze master enkele maanden geleden heb afgerond ben ik toe aan een volgende stap in mijn carrière die ik bij uw apotheek als beherend apotheker hoop te mogen maken.

Als apotheker heb ik alle voorkomende werkzaamheden die bij deze functie horen uitgevoerd. Tijdens de master Science en Business Management heb ik uitgebreid inzicht gekregen in product- en procesontwikkeling. Het gat tussen industrie en wetenschap wordt met deze masteropleiding gedicht. Ik heb geleerd om problemen die tijdens het innovatieproces ontstaan te identificeren en te managen. Ook zaken als financieel management, ondernemerschap, ICT-vaardigheden en milieuvraagstukken zijn aan bod gekomen. Veel van deze onderdelen zullen het pad van beherend apotheker kruisen. Ik pak deze zaken graag vol enthousiasme en gedrevenheid aan.

In de functie als beherend apotheker zal ik resultaatgericht te werk gaan, maar zeker persoonlijk en sociaal blijven in de omgang. Het leiden van processen tussen apotheken, het optimaliseren van de lokale farmacotherapie en het toezien op risicobeheersing zijn taken waarin ik mij eindelijk kan gaan ontwikkelen. Als persoon ben ik ondernemend en zowel commercieel als bedrijfsmatig goed onderlegd. Ik houd ervan om te werken in een professioneel team waarin we samen streven naar uitstekende farmaceutische zorg. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben zeer gedreven in mijn werk. Tegemoetkomend aan de wens in uw vacature ben ik een farmaceut die onder veranderende omstandigheden de beste zorg organiseert. Ik ben communicatief zeer sterk en sta stevig in mijn schoenen.

De vacature van beherend apotheker komt voor mij op het juiste moment in mijn loopbaan. In deze brief hoop ik u hiervan ook te hebben overtuigd. Graag vertel ik u meer over mijn inzichten in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Leida Luiken

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief beherend apotheker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief beherend apotheker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.