Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor begeleider gehandicaptenzorg als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg
Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor begeleider gehandicaptenzorg krijgt een 4,1/5 uit 236 beoordelingen.

Rebeca Swanenberg
Warmoesstraat 89
3513 XM Utrecht

Repelsteeltje
T.a.v. mevrouw A.C.J. Friesen
Houttuinlaan 7
3447 GM Woerden

Utrecht, [DATUM]

Betreft: vacature begeleider gehandicaptenzorg

Geachte mevrouw Friesen,

Afgelopen [DATUM] las ik in het Algemeen Dagblad de vacature waarin u aangeeft een plek vrij te hebben voor de functie van begeleider gehandicaptenzorg. Graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie toelichten.

Twee jaar geleden heb ik de opleiding Begeleider Gehandicaptenzorg (niveau 3) afgerond aan het Albeda College in Rotterdam. Deze opleiding heb ik met veel plezier gevolgd en ik ben daarna ook vol enthousiasme aan het werk gegaan als begeleider gehandicaptenzorg bij een instelling in Leiden. Deze functie vervul ik nog steeds met plezier. Echter, de visie en aanpak van uw instelling sluit beter aan bij mijn zienswijze dan de instelling waar ik momenteel werk. Aandacht is het meest belangrijke dat je aan een cliënt kun geven, daar ben ik het helemaal mee eens. Ook zou ik graag dichter bij huis willen werken, omdat het werk als begeleider gehandicaptenzorg lichamelijk best intensief is.

Als begeleider gehandicaptenzorg zorg ik voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van cliënten. Dit doe ik met veel aandacht en ik probeer de cliënten zo goed mogelijk te stimuleren bij het verrichten van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Ik hecht waarde aan de richtlijnen, procedures en protocollen van de instelling en wijk hier alleen van af indien het toegestaan is door de eindverantwoordelijke. Op het moment dat ik ging werken als begeleider gehandicaptenzorg heb ik ervoor gezorgd dat ik de bevoegdheid haalde om met tilliften te werken. In uw vacature geeft u aan dat dit gewenst is.

In mijn functie als begeleider gehandicaptenzorg heb ik veel geleerd. Ik kijk goed naar het gedrag van de cliënt wat per dag kan wisselen. Op basis van deze waarneming probeer ik de cliënt op de juiste manier te benaderen. Ik sta stevig in mijn schoenen en weet krachtig te reageren op zowel verbale als fysieke agressie. Door mijn positieve instelling en liefde voor het vak, kost het mij geen moeite om dit werk te blijven doen. In tegendeel: ik doe het met veel plezier en ik zie het iedere dag weer als ‘cadeautje’ dat ik mensen met een handicap een zo fijn mogelijke dag mag bezorgen. Tenslotte wil ik graag melden dat ik in het bezit ben van een rijbewijs en een eigen auto, aangezien dit als vereiste wordt gesteld in de vacature.

Ik hoop dat deze sollicitatiebrief aanleiding is om nader met mij kennis te maken. Graag ontmoet ik u om mijn enthousiasme voor de functie van begeleider gehandicaptenzorg persoonlijk over te brengen.

Met vriendelijke groet,

Rebeca Swanenberg

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg

  1. esther beers

    brief zier er goed uit

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.