Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor begeleider gehandicaptenzorg als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg
Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor begeleider gehandicaptenzorg krijgt een 4,1/5 uit 408 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg

Rebeca Swanenberg
Warmoesstraat 89
3513 XM Utrecht

Repelsteeltje
T.a.v. mevrouw A.C.J. Friesen
Houttuinlaan 7
3447 GM Woerden

Utrecht, [DATUM]

Betreft: vacature begeleider gehandicaptenzorg

Geachte mevrouw Friesen,

Afgelopen [DATUM] las ik in het Algemeen Dagblad de vacature waarin u aangeeft een plek vrij te hebben voor een begeleider gehandicaptenzorg. Graag solliciteer ik naar deze uitdagende functie en in deze brief zal ik mijn motivatie toelichten.

Twee jaar geleden heb ik de opleiding Begeleider Gehandicaptenzorg (niveau 3) afgerond aan het Albeda College in Rotterdam. Deze opleiding heb ik met veel plezier gevolgd en ik ben daarna ook vol enthousiasme aan het werk gegaan als begeleider gehandicaptenzorg bij een instelling in Leiden. Deze functie vervul ik nog steeds met plezier. Echter, de visie en aanpak van uw instelling sluit nog beter aan bij mijn persoonlijke visie. U stelt dat aandacht het meest belangrijke is dat je een cliënt kunt geven, daar ben ik het helemaal mee eens. Ook zou ik graag dichter bij huis willen werken, omdat begeleider gehandicaptenzorg zijn lichamelijk best intensief is.

Als begeleider gehandicaptenzorg zorg ik voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van cliënten. Dit doe ik met veel aandacht en ik probeer iedereen zo goed mogelijk te stimuleren bij het verrichten van de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Ik hecht waarde aan de richtlijnen, procedures en protocollen van de instelling en wijk hier alleen van af als hiervoor uitdrukkelijk toestemming is gegeven door de eindverantwoordelijke. Op het moment dat ik ging werken als begeleider gehandicaptenzorg heb ik ervoor gezorgd dat ik de bevoegdheid haalde om met tilliften te werken. In uw vacature geeft u aan dat dit gewenst is.

In mijn functie als begeleider gehandicaptenzorg heb ik veel geleerd. Ik kijk goed naar het gedrag van iedere cliënt, dat per dag kan wisselen. Op basis van deze waarnemingen probeer ik mijn cliënten op de juiste manier te benaderen. Ik sta stevig in mijn schoenen en weet krachtig te reageren op zowel verbale als fysieke agressie. Door mijn positieve instelling en liefde voor het vak kost het mij geen moeite om dit werk te blijven doen. In tegendeel: ik doe het met veel plezier en ik zie het iedere dag weer als ‘cadeautje’ dat ik mensen met een handicap een zo fijn mogelijke dag mag bezorgen. Ten slotte wil ik graag melden dat ik in het bezit ben van een rijbewijs en een eigen auto, aangezien dit als vereiste wordt vermeld in de vacature.

Ik hoop dat deze brief aanleiding is om nader met mij kennis te maken. Graag ontmoet ik u om mijn enthousiasme voor de functie van begeleider gehandicaptenzorg persoonlijk over te brengen.

Met vriendelijke groet,

Rebeca Swanenberg

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

11 gedachten over “Sollicitatiebrief begeleider gehandicaptenzorg

 1. Rene

  Goede brief mooie opzet

  Reageren
 2. Rick

  Prima sollicitatiebrief!

  Reageren
 3. Anoniemm

  Een prima sollicitatiebrief

  Reageren
 4. Anoniem

  mooie basis voor mijn sollicitatiebrief

  Reageren
 5. Anoniem

  Mooie basis voor mijn sollicitatiebrief.Hans

  Reageren
 6. michelle

  deze brief is zeer goed

  Reageren
 7. Anoniem

  Een brief met aardige kaders waarin jezelf de nodige actuele informatie kunt toevoegen

  Reageren
 8. esther beers

  brief zier er goed uit

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.