Sollicitatiebrief begeleider dagopvang

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief begeleider dagopvang direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor begeleider dagopvang als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief begeleider dagopvang
Sollicitatiebrief begeleider dagopvang
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor begeleider dagopvang krijgt een 4,3/5 uit 109 beoordelingen.

Bonny Ankone
Brederoodseweg 114
2082 BT Santpoort-Zuid

De Stoomtrein
T.a.v. mevrouw C. Lok
Doctor Jacobus P. Thijsseweg 24
2041 BM Zandvoort

Santpoort-Zuid, [DATUM]

Betreft: vacature begeleider dagopvang

Geachte mevrouw Lok,

Met enthousiasme las ik op de website van uw instelling de vacature voor een begeleider dagopvang. Een functie die op mijn lijf geschreven is. Mijn opleiding, ervaring en eigenschappen sluiten goed aan op de functieomschrijving en graag solliciteer ik naar de functie. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie voor deze interessante vacature toelichten.

In [DATUM] heb ik mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Ik ben daarna gaan werken bij mijn vroegere stageplek, namelijk een locatie van Prisma in Eindhoven. Als begeleider dagopvang bij Prisma begeleid ik cliënten volgens een vooraf opgesteld ondersteuningsplan. Ik observeer de cliënten, schrijf hierover een verslag en bewaak hun voortgang. Ik bereid de dagelijkse activiteiten voor cliënten voor en draag zorg voor het bijhouden van de dossiers. In mijn functie als begeleider dagopvang heb ik ontzettend veel geleerd, vooral in de communicatie naar cliënten. Ik heb gevoelige ‘antennes’ ontwikkeld waarmee ik signalen van cliënten snel opvang en hierop adequaat kan reageren. Het meest bevredigende van het werken als begeleider dagopvang is dat je de cliënt een veilige en vertrouwde omgeving kunt bieden waarin hij of zij met respect en goede emotionele ondersteuning zichzelf op een eigen tempo kan ontwikkelen.

In mijn functie als begeleider dagopvang ben ik zeer geduldig en ik straal veel rust uit. Ik werk graag volgens een competentiegerichte aanpak en motiveer de cliënten op een enthousiaste manier. Om mijn werk goed uit te kunnen voeren, zorg ik ervoor dat ik mijn kennis van de zorg op peil houd en neem daarom bij voorbeeld regelmatig deel aan kennisdagen. Ik werk met veel plezier en aandacht en kan mij zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Op mijn huidige werkplek werk ik veel met allochtone cliënten. Dit vind ik erg leuk, aangezien mijn man van oorsprong Turks is. Bij uw instelling is er ruimte om hier extra aandacht aan te schenken, zodat de culturele achtergrond van cliënten een belangrijke rol blijft spelen. Dit is ook de reden dat ik graag bij uw instelling de functie van begeleider dagopvang zou willen vervullen. Zoals u in de vacature vraagt, spreek ik de Turkse taal.

Hopelijk heb ik u met deze sollicitatiebrief ervan kunnen overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben om de functie bij uw instelling te vervullen. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek om nog meer over mijn kennis en ervaring te kunnen vertellen.

Met vriendelijke groet,

Bonny Ankone

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.