Sollicitatiebrief begeleider dagopvang

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief begeleider dagopvang direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor begeleider dagopvang als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief begeleider dagopvang
Sollicitatiebrief begeleider dagopvang
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor begeleider dagopvang krijgt een 4,1/5 uit 187 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief begeleider dagopvang

Bonny Ankone
Brederoodseweg 114
2082 BT Santpoort-Zuid

De Stoomtrein
T.a.v. mevrouw C. Lok
Doctor Jacobus P. Thijsseweg 24
2041 BM Zandvoort

Santpoort-Zuid, [DATUM]

Betreft: vacature begeleider dagopvang

Geachte mevrouw Lok,

Met enthousiasme las ik op de website van uw instelling de vacature voor een begeleider dagopvang. Een functie die mij op het lijf geschreven is: mijn opleiding, ervaring en eigenschappen sluiten er perfect op aan. In deze brief zal ik mijn motivatie voor deze interessante vacature toelichten.

In [DATUM] heb ik mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond. Ik ben daarna gaan werken bij mijn vroegere stageplek: een locatie van Prisma in Eindhoven. Als begeleider dagopvang bij Prisma begeleid ik cliënten volgens een vooraf opgesteld ondersteuningsplan. Ik observeer de cliënten, schrijf hierover een verslag en bewaak hun voortgang. Ik bereid de dagelijkse activiteiten voor en draag zorg voor het bijhouden van de dossiers.

In mijn functie als begeleider dagopvang heb ik ontzettend veel geleerd, vooral in de communicatie naar cliënten. Ik heb gevoelige ‘antennes’ ontwikkeld waarmee ik signalen van cliënten snel opvang en hierop adequaat kan reageren. Het meest bevredigende van het werken als begeleider dagopvang is dat je cliënten een veilige en vertrouwde omgeving kunt bieden waarin ze zichzelf met respect en goede emotionele ondersteuning op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Zowel professioneel als persoonlijk ben ik zeer geduldig en straal ik veel rust uit. Ik werk graag volgens een competentiegerichte aanpak en motiveer cliënten op een enthousiaste manier. Om mijn werk goed uit te kunnen voeren zorg ik ervoor dat ik mijn kennis van de zorg op peil houd en neem daarom bij voorbeeld regelmatig deel aan kennisdagen.

Ik werk met veel plezier en aandacht en kan mij zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Op mijn huidige werkplek werk ik veel met allochtone cliënten. Dit vind ik erg leuk, aangezien mijn man van oorsprong Turks is. Bij uw instelling is er ruimte om hier extra aandacht aan te schenken, zodat de culturele achtergrond van cliënten een belangrijke rol blijft spelen. Dit is ook een belangrijke reden waarom ik graag bij uw instelling de functie van begeleider dagopvang zou willen vervullen. Zoals u in de vacature vraagt spreek ik de Turkse taal.

Hopelijk heb ik u met deze brief ervan kunnen overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben om bij uw instelling aan de slag te gaan. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek om nog meer over mijn kennis en ervaring te kunnen vertellen.

Met vriendelijke groet,

Bonny Ankone

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief begeleider dagopvang

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.