Sollicitatiebrief begeleider autisme

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief begeleider autisme direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor begeleider autisme als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief begeleider autisme
Sollicitatiebrief begeleider autisme
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor begeleider autisme krijgt een 4,2/5 uit 90 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief begeleider autisme

Jony van Mullem
Chopinlaan 121
5251 HB Vlijmen

De Mug
T.a.v. mevrouw A. Bhageloe
Hoveniersland 23
5301 VA Zaltbommel

Vlijmen, [DATUM]

Betreft: vacature begeleider autisme

Geachte mevrouw Bhageloe,

‘Wat een boeiende functie!’ Dit was de eerste gedachte die in mij opkwam toen ik afgelopen [DATUM] uw vacature voor een begeleider autisme tegenkwam in het Brabants Dagblad. Graag solliciteer ik naar deze functie en ik zal mijn motivatie nader toelichten in deze brief.

In [DATUM] heb ik mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Avans Hogeschool in Breda afgerond. Na een paar maanden vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika te hebben gedaan ben ik in Nederland aan de slag gegaan als begeleider bij een instelling die vrouwen en hun eventuele kinderen helpt wanneer zij in een lastige situatie verkeren. Het was een boeiende baan waarin ik ontzettend veel heb geleerd en kennis heb gemaakt met verschillende kinderen, jongeren en jong volwassenen. Enkelen van hen hadden een bepaalde stoornis; het werken met dergelijke mensen was voor mij een interessant deel van de functie. Dit is ook de reden dat uw vacature voor een begeleider autisme mijn aandacht trok. Deze baan zal een uitdaging zijn en veel voldoening geven. In Zuid-Amerika heb ik ook veel gewerkt met kinderen met autisme.

In mijn huidige rol verzorg en begeleid ik cliënten volgens een vooraf opgesteld behandelplan en rapporteer ik de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast zorg ik voor de registratie en verstrekking van belangrijke informatie en voer ondersteunende werkzaamheden uit voor de afdelingsmanager. Ik vind het mooi om cliënten en hun kinderen te helpen om hun leven weer op de rit te krijgen. Het is dankbaar werk en ik leer iedere dag weer bij. Iedere situatie is anders, ieder persoon is uniek.

Als begeleider autisme gaat de hulpverlening nog net wat verder. De behoeften, mogelijkheden, knelpunten en probleemsituaties van cliënten zullen door de begeleider autisme in de meeste gevallen zélf gesignaleerd moeten worden. Mensen met autisme hebben hier zelf vaak moeite mee, heb ik ervaren. Het lijkt mij een uitdaging om deze zaken in kaart te brengen en aan de hand daarvan de juiste hulp te verlenen aan de cliënten, uiteraard volgens de protocollen die binnen de stichting gelden.

Mijn persoonlijkheid is het best te omschrijven als sociaal, betrouwbaar en energiek. Ik heb een groot probleemoplossend vermogen en weet in onverwachte situaties goed te improviseren. Dat zal voor de functie van begeleider autisme goed van pas komen. Zowel mondeling als schriftelijk kan ik mij goed en duidelijk uitdrukken. In mijn werk ben ik zeer stressbestendig: ik laat mij bijvoorbeeld niet snel het veld uit slaan en kan mij snel aanpassen aan verschillende situaties en personen. Zoals in de vacature gevraagd ben ik in het bezit van een geldig rijbewijs.

Met deze brief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn capaciteiten en enthousiasme voor de functie van begeleider autisme bij uw stichting. Graag vertel ik u meer over mijn kennis en ervaringen in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jony van Mullem

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief begeleider autisme

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

4 gedachten over “Sollicitatiebrief begeleider autisme

 1. sherlina

  Het is een duidelijke motiverend overkomde brief!

  Reageren
 2. anoniem

  Deze brief ga ik zeker gebruiken..bedankt!

  Reageren
 3. hilda

  duidelijk ,overzichtelijk ..een brief die ik goed kan gebruiken om te solliciteren naar soortgelijke functie

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.