Sollicitatiebrief bedrijfsjurist

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief bedrijfsjurist direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor bedrijfsjurist als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief bedrijfsjurist
Sollicitatiebrief bedrijfsjurist
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor bedrijfsjurist krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Evianne Abee
Bart van Elstplantsoen 137
6721 JB Bennekom

Entreprise La Noe Wijnhandel
T.a.v. P. Koelewijn
Spaarne 30
3904 NH Veenendaal

Bennekom, [DATUM]

Betreft: vacature bedrijfsjurist

Geachte mevrouw Koelewijn,

Via een oud-studiegenoot kwam ik te weten dat u momenteel op zoek bent naar een bedrijfsjurist. De vacature die ik terugvond op uw website, sluit perfect aan bij mijn achtergrond en kwalificaties. Daarom aarzelde ik geen moment om mij kandidaat te stellen voor deze gevarieerde functie.

In [JAAR] behaalde ik mijn masterdiploma ondernemingsrecht en daarna ging ik aan de slag bij [BEDRIJF]. Daar sta ik klanten bij op het vlak van onder meer arbeidsrecht, contractrecht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

De samenwerking met verschillende klanten biedt veel variatie en op die manier heb ik de voorbije jaren een pak kunnen bijleren. Niet alleen op technisch vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Vooral mijn commerciële en communicatieve vaardigheden heb ik verder kunnen bijschaven.

Als jurist ga ik prat op een gestructureerde aanpak op basis van een uitstekende vakkennis. Ik investeer veel tijd in persoonlijke groei. Zo zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte blijf van de laatste wijzigingen in de wetgeving en rechtspraak. Dat doe ik onder meer door veel te lezen en deel te nemen aan cursussen en workshops.

Netwerken zit mij in het bloed en dankzij mijn ondernemende aanpak heb ik kunnen bijdragen tot het werven van nieuwe cliënten en het verbeteren van bestaande relaties. Als jurist kom je in contact met verschillende partijen en dat is net een van de aspecten die ik zo boeiend vind.

Na acht jaar als externe partner van klanten kijk ik nu uit naar een rol als intern bedrijfsjurist bij een grote organisatie. Wat me daar vooral in aantrekt? De combinatie van een meer diepgaande specialisatie en tegelijk een grote variatie. Daarnaast lijkt het mij erg boeiend om binnen de context van een bedrijf om te gaan met verschillende stakeholders en externe partijen.

De grote verantwoordelijkheid binnen de rol die u beschrijft, spreekt mij enorm aan. Voor mij is het belangrijk om een grote impact te kunnen maken en strategisch te kunnen werken. De combinatie met meer tactische en operationele taken is precies wat ik zoek.

Hopelijk hebt u na het lezen van deze brief een goed beeld van mijn motivatie en kwaliteiten. Graag verwijs ik naar mijn curriculum vitae, waarin ik ook een aantal links heb opgenomen naar publicaties. In een kennismakingsgesprek vertel ik graag meer over mijn achtergrond.

Met vriendelijke groet,
Evianne Abee

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.