Sollicitatiebrief bedrijfsarts

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief bedrijfsarts direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor bedrijfsarts als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief bedrijfsarts
Sollicitatiebrief bedrijfsarts
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor bedrijfsarts krijgt een 3,0/5 uit 5 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief bedrijfsarts

Don van Dieten
Zebraspoor 174
3605 GK Maarssen

Phillips Morris
T.a.v. de heer J. Hartemink
Damstraat 157
8043 GE Zwolle

Maarssen, [DATUM]

Betreft: vacature bedrijfsarts

Geachte meneer Hartemink,

Met interesse las ik in [VAKTIJDSCHRIFT] de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een gedreven, geregistreerde bedrijfs- of basisarts die zich kan vinden in het uitgangspunt en de handelswijze van uw organisatie. Na het uitgebreid lezen van deze vacature was ik erg enthousiast over zowel de functie als de werkwijze en visie van uw organisatie. In deze brief zal ik mijn opleiding, ervaring en motivatie nader toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding Geneeskunde afgerond, waarna ben ik gaan werken als basisarts in [ZIEKENHUIS]. Een interessante functie, waarbinnen ik veel kennis en vaardigheden opgedaan heb. Met veel plezier heb ik als basisarts gewerkt, maar ik vond het niet altijd fijn om in een ziekenhuis te werken. Toen ik werd benaderd om als bedrijfsarts te gaan werken bij [ORGANISATIE] zag ik de mogelijkheid om mijn werk als arts voort te kunnen zetten met het voordeel ook onderweg en in de buitenlucht te zijn. De functie van bedrijfsarts bevalt mij zeer goed, maar ik sta niet altijd achter de werkwijze van de organisatie. Die van u en uw visie spreken mij wel degelijk zeer aan, vandaar mijn motivatie om bij u te solliciteren naar de functie van bedrijfsarts.

Als bedrijfsarts begeleid ik uitgevallen werknemers terug naar de werkvloer en ondersteun ik werkgevers bij het voorkomen van uitval van personeel. Dat doe ik door het gesprek aan te gaan over de wijze van sturing, over de vrijheid die geboden wordt en over de aandacht voor de mogelijkheden en beperkingen van werknemers. Daarnaast spreek ik ook over meer praktische zaken, zoals de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Hierbij werk ik met respectvolle aandacht en waar nodig met zakelijkheid. Ik ken de belangen en ideeën van de werkgevers en speel daar proactief op in bij het geven van de juiste ondersteuning.

Ik ben een sociaal persoon, communicatief en vaardig in het geven van advies. Door mijn open communicatie en oprechte interesse voelen mensen zich al snel bij mij op hun gemak. Ik kan goed zelfstandig werken, maar ben ook zeker gericht op samenwerking. Als bedrijfsarts werk ik klant- en kwaliteitsgericht en ben ik innovatief. Ik heb een flexibele instelling en kan dan ook prima omgaan met verschillende mensen en situaties. Mijzelf blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven van de veranderingen binnen het vak zijn voor mij vanzelfsprekende zaken. Zoals in de vacature gevraagd ben ik in het bezit van een rijbewijs.

Middels deze brief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn geschiktheid voor de functie van bedrijfsarts binnen uw organisatie. Graag licht ik mijn motivatie uitgebreider toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Don van Dieten

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief bedrijfsarts

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.