Sollicitatiebrief baliemedewerker tandartspraktijk

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief baliemedewerker tandartspraktijk direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor abaliemedewerker tandartspraktijk als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief baliemedewerker tandartspraktijk
Sollicitatiebrief baliemedewerker tandartspraktijk
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor baliemedewerker tandartspraktijk krijgt een 4,3/5 uit 146 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief baliemedewerker tandartspraktijk

Jaidy van den Enden
Jan van Houtstraat 18
2581 SX Den Haag

Tandartspraktijk Zhané
T.a.v. mevrouw Z. Bernadina
Zaanstraat 61
2581 DR Den Haag

Den Haag, [DATUM]

Betreft: vacature baliemedewerker tandartspraktijk

Geachte mevrouw Bernadina,

Met interesse las ik [DATUM] jl. in Dentista Magazine uw vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een baliemedewerker tandartspraktijk. Graag solliciteer ik naar deze functie bij uw praktijk en in deze brief zal ik mijn motivatie nader toelichten.

Momenteel werk ik als baliemedewerker tandartspraktijk voor vier tandartsen in Nijmegen. Deze baan bevalt mij ontzettend goed, maar de reisafstand is eigenlijk te groot om werk met gezin te combineren. Aangezien uw tandartspraktijk in mijn woonplaats gevestigd is komt uw vacature mij op het juiste moment onder ogen.

Als baliemedewerker tandartspraktijk ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de balie van de praktijk. Ik neem de telefoon aan, plan afspraken voor cliënten in bij de tandartsen en mondhygiënisten en verwerk declaraties. Ook onderhoud ik de website van de tandartspraktijk en zorg dat alle informatie daarop up-to-date is. Vragen van binnengekomen cliënten worden indien mogelijk door mij beantwoord en ik zorg dat zij zich op hun gemak voelen voordat de controle of behandeling van start gaat.

Uit ervaring weet ik dat een baliemedewerker tandartspraktijk goed moet kunnen communiceren, met zowel cliënten als collega’s binnen de praktijk. De afgelopen tijd heb ik mij hierin sterk ontwikkeld, mede door een cursus ‘effectief communiceren’. Doordat ik nu sterker in mijn schoenen sta heb ik ook een meer professionele houding en kan ik mij prima redden in stressvolle situaties. Ik ben doel- en resultaatgericht in mijn werk en kan snel knopen doorhakken. Kortom: ik voel mij zeker in mijn functie als baliemedewerker tandartspraktijk.

Van nature ben ik een zeer betrouwbaar, sociaal en hulpvaardig persoon. Ik ben klantvriendelijk en hecht er veel waarde aan dat cliënten zonder spanning naar hun afspraak gaan. Gestructureerd en planmatig werken omschrijven mijn werkwijze binnen de praktijk. Hierbij maak ik onder andere gebruik van de programma’s van MS Office. Een voorbeeld is Excel, maar ik werk ook met het projectmanagement programma Exact. U geeft in uw vacature aan dat ervaring met deze programma’s een vereiste is.

Uw praktijk komt op mij over als zeer professioneel, modern en tegelijk ook gemoedelijk: de ideale combinatie voor de meeste cliënten. Ook voor mij is dit de beste werkomgeving om de functie van baliemedewerker tandartspraktijk te vervullen! Ik hoop u dan ook met deze brief te hebben overtuigd van mijn kwaliteiten. Wanneer u naast het lezen van mijn motivatie en curriculum vitae nog vragen hebt, dan licht ik deze graag in een persoonlijk gesprek toe.

Met vriendelijke groet,

Jaidy van den Enden

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief baliemedewerker tandartspraktijk

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

4 gedachten over “Sollicitatiebrief baliemedewerker tandartspraktijk

 1. Karen

  Ontzettend goed brief

  Reageren
 2. Hillery

  Top deze brief heb er zeker wat aan!

  Reageren
 3. ME

  Top brief! Ik ga er zeker stukjes uit gebruiken. Thnx

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.