Sollicitatiebrief bakker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief bakker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor bakker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief bakker
Sollicitatiebrief bakker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor bakker krijgt een 4,3/5 uit 77 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief bakker

Steije Luijendijk
Borchsatelaan 125
3055 ZH Rotterdam

Pelikaan Restaurants
T.a.v. de heer V Speelman
Orchislaan 8
2811 CR Reeuwijk

Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature bakker

Geachte heer Speelman,

Vol enthousiasme las ik afgelopen [DATUM] in uw zaak de vacature voor bakker. Graag solliciteer ik naar deze functie en in deze brief zal ik mijn motivatie toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding Uitvoerend Bakker aan het Summa College in Eindhoven afgerond. Daarna ben ik gaan werken in een ambachtelijke bakkerij in Tilburg. Het werk als bakker bevalt mij zeer goed; het is echt mijn passie. Echter, het werken in de avonduren en nachten valt mij zwaarder dan gedacht. Ook zijn de werkuren niet optimaal te combineren met een gezin met jonge kinderen. De functie van bakker bij uw restaurantformule wordt tijdens normale werkuren vervuld, wat mij meer regelmaat in mijn werkweek kan brengen.

Als bakker vervaardig ik alles wat maar bij een bakkerswinkel verkrijgbaar is. Door mijn jarenlange ervaring ben ik behendig en snel in mijn werk en kent het bakkersvak geen geheimen voor mij. Ik heb veel geleerd over grondstoffen en ingrediënten en verdiep me daar nog steeds in: dit om alle producten zo lekker mogelijk te kunnen maken. Wat mij ontzettend aanspreekt in uw vacature is dat er tijdens het werk wat bedrijvigheid om de werkplek heen is en er contact kan zijn met de gasten. Zij kunnen zien hoe de producten gemaakt worden en kunnen hun reactie geven na het eten van de baksels. Dat is natuurlijk spannend, maar vooral ontzettend leuk!

Als bakker weet ik van aanpakken. Ik ben praktisch ingesteld en wil graag continue bijleren. Collega’s noemen mij hardwerkend, betrouwbaar en sociaal. Ik hecht veel waarde aan een goede werksfeer en zet daarvoor graag wat humor in. Ik ben flexibel qua werktijden en ik ben zoals gevraagd in de vacature ook in het weekend inzetbaar. Tevens ben ik op de hoogte van de regels omtrent hygiëne op de werkvloer en veilig werken.

Hopelijk bent u nieuwsgierig geworden na het lezen van deze brief. Bakker in uw warenhuis-restaurant is de functie die bij mij past en ik hoop u dan ook snel persoonlijk te mogen ontmoeten om mijn enthousiasme met u te delen.

Met vriendelijke groet,

Steije Luijendijk

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief bakker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.