Sollicitatiebrief bagage medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief bagage medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor bagage medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief bagage medewerker
Sollicitatiebrief bagage medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor bagage medewerker krijgt een 4,3/5 uit 63 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief bagage medewerker

Ian Schröder
Ranonkelstraat 160
4904 BG Oosterhout

Schiphol
T.a.v. de heer A. van Oekel
Amsterdamseweg 55
1182 GP Amstelveen

Oosterhout, [DATUM]

Betreft: vacature bagage medewerker

Geachte heer Van Oekel,

Met interesse las ik afgelopen [DATUM] jl. op de website van Schiphol de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een bagage medewerker. Graag solliciteer ik naar deze functie en zal in deze brief mijn motivatie nader toelichten.

Momenteel werk ik als lader/losser bij een distributiecentrum voor verschillende kledingwinkels. Een leuke baan, maar vanwege het feit dat ik met mijn gezin naar Amsterdam ga verhuizen kan ik deze functie in het zuiden van het land niet voortzetten. Ik ben daarom op zoek naar een baan in of rond Amsterdam. De functie van bagage medewerker spreekt mij aan vanwege het lichamelijk werk dat verricht dient te worden. Daarnaast is Schiphol een dynamische omgeving, wat de functie van bagage medewerker nog eens extra leuk maakt.

In mijn huidige functie als lader/losser zie ik veel overeenkomsten met de functie van bagage medewerker. Voorbeelden hiervan zijn het laden en lossen, het sorteren en weg- en bijrijden van goederen. Dit zijn werkzaamheden die ik momenteel ook met veel plezier uitvoer. Ik houd van lichamelijk werk en ben graag de hele dag in touw. Graag werk ik in een team en hecht dan ook veel waarde aan goede contacten met collega’s. Mijn huidige werknemer noemt mij een betrouwbare, loyale en nauwkeurige werknemer. Ik ben een rustig persoon en daardoor ook stressbestendig.

In de omschrijving van de vacature geeft u aan op zoek te zijn naar een bagage medewerker die bereid is te werken in onregelmatige diensten en hiervoor 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Aangezien ik momenteel ook op onregelmatige tijden werk en hieraan gewend ben is dat voor mij geen enkel probleem. Ook ben ik, zoals gevraagd in de vacature, in het bezit van een rijbewijs B en beheers ik de Nederlandse taal uitstekend.

Ik hoop u te hebben kunnen overtuigen van mijn enthousiasme middels deze brief. Bagage medewerker is een verantwoordelijke functie die ik met veel plezier en toewijding zal uitvoeren. Graag licht ik een en ander verder toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Ian Schröder

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief bagage medewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.