Sollicitatiebrief Automation Engineer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Automation Engineer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Automation Engineer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Automation Engineer
Sollicitatiebrief Automation Engineer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Automation Engineer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Tjarko van Wichen
Daniël Jos Jittastraat 9
5042 MR Tilburg

ICT & Automatisering Tilburg
T.a.v. mevrouw K. Vermeulen
Doctor Deelenlaan 5
5042 AD Tilburg

Tilburg, [DATUM]

Betreft: vacature Automation Engineer

Geachte mevrouw Vermeulen,

Door één van uw medewerkers, [NAAM], werd ik geattendeerd op de vacature die binnen uw bedrijf openstaat voor de functie van automation engineer. [NAAM] en ik hebben als collega’s samengewerkt bij [BEDRIJF], waar ikzelf momenteel nog steeds werkzaam ben als automation engineer. Ik vervul deze functie met veel plezier, echter ben ik op zoek naar een meer uitdagende en innovatieve omgeving. Uw bedrijf sluit aan bij deze omschrijving en graag reageer ik op de vacature om te solliciteren naar de functie van automation engineer. In deze sollicitatiebrief zal ik u meer vertellen over mijn achtergrond en mijn curriculum vitae toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding Technische Informatica afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] te [PLAATS]. Hierna ben ik als automation engineer gaan werken bij [BEDRIJF] en daarna in dezelfde functie bij [BEDRIJF], waar ik momenteel dus werkzaam ben. Met [NAAM] heb ik altijd erg goed en op een fijne manier samengewerkt. Het is niet voor niets geweest dat hij mij heeft geattendeerd op de openstaande vacature bij uw bedrijf en ik vraag u hem als mijn referentie te nemen.

Als automation engineer ben ik gericht op het programmeren, het in bedrijf nemen en het verlenen van nazorg van automatiseringssystemen. Effectiviteit en efficiëntie spelen hierin een belangrijke rol. Het uitwerken van automatiseringssystemen op basis van specificaties en ontwerpen, het opstellen van FAT en SAT protocollen, het assisteren bij het uitvoeren van de FAT en SAT en het opstellen van de specificaties en ontwerpen behoren tot mijn takenpakket. Kleinere projecten voer ik voornamelijk zelfstandig uit De grotere projecten pak ik samen met een team op.

Ik ben een enthousiast persoon, gedreven en zeer vakkundig. Door mijn goede communicatieve en sociale vaardigheden, weet ik op de juiste manier gesprekken aan te gaan en te voeren. Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers ik uitstekend in woord en geschrift. Als automation engineer heb ik kennis op het gebied van PLC en SCADA systemen, DCS systemen en MES software. Ik heb een flexibele werkhouding, wat ervoor zorgt dat ik goed om kan gaan met stressvolle of onverwachte situaties. Zelfstandig werken gaat mij goed af, maar ook samenwerken in een team vormt geen enkel probleem. Graag benader ik zaken op een humorvolle manier, maar ik weet zeker ook serieus te zijn in mijn werk. Nauwkeurigheid en planmatig werken zijn tevens eigenschappen die bij mij passen. Zoals gevraagd in de vacature beschik ik over een rijbewijs en ben ik bereid op verschillende locaties te werken en hiervoor te reizen.

Met deze sollicitatiebrief, curriculum vitae en mijn referentie [NAAM], hoop ik u te hebben kunnen overtuigen van mijn geschiktheid voor de functie van automation engineer. Graag ontmoet ik u persoonlijk en vertel ik u meer tijdens een gesprek bij u op kantoor.

Met vriendelijke groeten,

Tjarko van Wichen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.