Sollicitatiebrief assistent filiaalmanager

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief assistent filiaalmanager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de andere sollicitatiebrieven voor docenten, misschien kun je delen combineren: assistent bedrijfsleider, assistent filiaalmanager, assistent supermarktmanager.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor assistent filiaalmanager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief assistent filiaalmanager
Sollicitatiebrief assistent filiaalmanager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor assistent filiaalmanager krijgt een 4,3/5 uit 261 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief assistent filiaalmanager

Dyon van der Tuin
Nieuwstraat 38
7311 BR Apeldoorn

Pluto Sport Roermond
T.a.v. mevrouw C. Alma
Pastoor Peutestraat 191
6045 BN Roermond

Apeldoorn, [DATUM]

Betreft: vacature assistent filiaalmanager

Geachte mevrouw Alma,

Afgelopen week las ik in het Stadsnieuws de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een assistent filiaalmanager voor uw winkel. Ik werd meteen enthousiast, want de formule van uw winkelketen spreekt mij erg aan en ik ben zelf een trouwe klant. Tel daar mijn werkervaring bij op en ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste kandidaat ben voor deze functie. In deze brief zal ik mijn achtergrond en motivatie verder toelichten.

In [DATUM] heb ik de opleiding Verkoopspecialist aan het ROC Amsterdam afgerond. Ik heb daarna bij verschillende winkels gewerkt als verkoopmedewerker. Momenteel werk ik als assistent filiaalmanager bij een sportzaak. Een afwisselende baan, waarin ik veel ervaring opgedaan heb en veel heb bijgeleerd.

Ik ben verantwoordelijk voor het complete verkoopteam en de totale winkelpresentatie. Samen met de filiaalmanager houd ik alle recente ontwikkelingen in de gaten en zorg ervoor dat de sportzaak marktleider blijft. Zoals u in uw vacature aangeeft zijn dit ook de belangrijkste zaken om in uw winkel in het oog te houden. Wat mij daarbij aanspreekt is het brede assortiment: niet alleen sportartikelen, maar ook alledaagse kleding en schoenen. Zo kan ik tevens mijn passie voor mode in de functie van assistent filiaalmanager kwijt.

Als assistent filiaalmanager weet ik mijn verantwoordelijkheid te nemen. Ik streef naar de hoogst haalbare resultaten en kan me zeer goed in de klant verplaatsen. Het is voor mij een uitdaging om het beste uit een team te halen en hen op een motiverende manier te begeleiden. Een goede sfeer tussen collega’s vind ik erg belangrijk en door mijn positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden weet ik deze te behouden. Ik ben leergierig, representatief en gericht op resultaat. Door mijn flexibele instelling weet ik eenvoudig in te spelen op wisselende omstandigheden en situaties, een eigenschap die u volgens uw vacature wenst te zien in uw nieuwe assistent filiaalmanager.

Met deze brief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn eigenschappen en kwaliteiten. Graag licht ik een en ander verder toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Dyon van der Tuin

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief assistent filiaalmanager

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

5 gedachten over “Sollicitatiebrief assistent filiaalmanager

  1. marcella

    heel erg goed zekers bruikbaar

    Reageren
  2. maurice

    Goede brief, raakt precies de snaar en goede motivatie/argumenten.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.