Sollicitatiebrief assistent bedrijfsleider

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief assistent bedrijfsleider direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de andere sollicitatiebrieven voor docenten, misschien kun je delen combineren: assistent bedrijfsleider, assistent filiaalmanager, assistent supermarktmanager.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor assistent bedrijfsleider als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief assistent bedrijfsleider
Sollicitatiebrief assistent bedrijfsleider
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor assistent bedrijfsleider krijgt een 4,3/5 uit 159 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief assistent bedrijfsleider

Evi Kersten
Kollerijweg 41
9795 PN Woltersum

Jumbo Ternaard
T.a.v. de heer J. Dijks
Van Aylvastraat 116
9145 SN Ternaard

Woltersum, [DATUM]

Betreft: vacature assistent bedrijfsleider

Geachte heer Dijks,

Afgelopen zaterdag zag ik bij de ingang van uw winkel de openstaande vacature voor een assistent bedrijfsleider. Na een kort gesprek met uw medewerker Sandra heb ik besloten deze brief te schrijven waarin ik graag mijn motivatie voor de openstaande functie toe wil lichten.

Al van jongs af aan wist ik dat ik in een winkel wilde gaan werken. Ik ben dan ook de opleiding Verkoper detailhandel gaan volgen aan het ROC Almere. Deze heb ik in 2008 afgerond en ik ben daarna bij verschillende winkels als verkoopster werkzaam geweest. Momenteel ben ik in dienst als assistent bedrijfsleider bij een supermarkt: een afwisselende functie waarin ik mij in een korte tijd flink ontwikkeld heb. Echter, uw winkel (zoals omschreven in de vacature) en de producten in uw assortiment spreken mij erg aan, waardoor het een nog leukere werkomgeving biedt en ik mij nog meer betrokken zal voelen bij mijn taken.

Als assistent bedrijfsleider ben ik verantwoordelijk voor een optimale verkoop van alle producten in de supermarkt. Daarnaast stuur ik medewerkers van verschillende afdelingen aan en ondersteun ik de bedrijfsleider bij de algemene taken, zoals het monitoren van de verkoop en het verbeteren van de winkel- en schapindeling. Ik controleer of de winkeluitstraling verzorgd en conform de ketenregels is en beoordeel de aanwezige voorraad. Samen met de bedrijfsleider zorg ik voor de personeelsplanning en voer sollicitatiegesprekken met potentiële winkel- en vulploegmedewerkers. Ik vind het een uitdaging om elke klant een goed winkelgevoel te geven en ervoor te zorgen dat de verkoop per klant optimaal is.

Collega’s noemen mij communicatief sterk en waarderen mijn open houding. Wanneer zij vragen of problemen hebben benaderen zij mij zonder twijfel. Op deze manier kunnen we kwesties snel aanpakken en samen tot een oplossing komen. Ik ben zeer ondernemend en steek de handen graag uit de mouwen. In mijn functie als assistent bedrijfsleider in de supermarkt ben ik zeer kostenbewust geworden en weet de waarde en marges van producten goed in te schatten. Ik werk graag in een team en vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Ook andere medewerkers motiveer ik graag om continue bij te leren. Als assistent bedrijfsleider ben ik gewend om regelmatig in het weekend en in de avonduren te werken. Zoals gevraagd in de vacature ben ik minimaal 32 uur per week beschikbaar en kan ik deze uren over vijf dagen verdelen.

Met deze brief hoop ik u een goed beeld te hebben gegeven van mijn eigenschappen en kwaliteiten voor de functie van assistent bedrijfsleider. Graag licht ik een en ander verder toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Evi Kersten

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief assistent bedrijfsleider

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.