Sollicitatiebrief assemblagemedewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief assemblagemedewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor assemblagemedewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief assemblagemedewerker
Sollicitatiebrief assemblagemedewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor assemblagemedewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Geert Jan Bouwer
Berlaerstraat 47
5707 SX Helmond

Timmer & Koops B.V.
T.a.v. A. Boer
Ouwlandsedijk 16
5673 PK Nuenen

Herwijnen, [DATUM]

Betreft: vacature assemblagemedewerker

Geachte heer Boer,

In het Eindhovens Dagblad las ik dat u op zoek bent naar enthousiaste assemblagemedewerkers om uw groeiend team te versterken. Graag licht ik in deze brief mijn motivatie toe voor uw openstaande vacature.
Na het afronden van de MBO-opleiding Assemblage, Carrosseriebouw en Recreatievoertuigen in [JAAR] ging ik aan de slag bij [BEDRIJF]. Daar heb ik de voorbije twee jaar met veel plezier gewerkt. Omdat ik volgende maand naar Eindhoven verhuis, ben ik nu echter op zoek naar een nieuwe baan in de regio.

Als ervaren assemblagemedewerker heb ik een goed technisch inzicht en ben ik vertrouwd met de vereisten op het vlak van kwaliteitsnormen. Ik vind het fijn om dingen te maken en haal daarom veel voldoening uit mijn werk. Mede omdat ik deel uitmaak van een hecht team, ga ik elke dag met plezier naar het werk. Zelf draag ik actief mijn steentje bij aan een goede werksfeer. Graag denk ik ook mee over hoe we dingen beter kunnen aanpakken. Mijn zin voor initiatief en verantwoordelijkheidszin worden door mijn teamleider erg gewaardeerd.

Naast assemblage heb ik ook ervaring met gerelateerde taken. Zo werd af en toe gevraagd om bij te springen in het magazijn voor de ontvangst van goederen en orderpicking. Een fijne afwisseling en een goede manier om onder andere mijn computervaardigheden te onderhouden.

Vanaf [DATUM] ben ik fulltime beschikbaar en ik ben flexibel om in verschillende ploegendiensten te werken. Ik beschik over een rijbewijs B en eigen vervoer. Nederlands is mijn moedertaal, maar ik kan mij ook vlot uitdrukken in het Engels.

Uw openstaande vacature is precies wat ik zoek en ik hoop dat ik u in deze brief overtuigd heb van mijn kwaliteiten. Graag verwijs ik naar mijn curriculum vitae voor verdere informatie. Ik kijk alvast uit naar een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Geert Jan Bouwer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.