Sollicitatiebrief arts

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief arts direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor arts als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief arts
Sollicitatiebrief arts
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor arts krijgt een 4,0/5 uit 60 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief arts

Ben Middelbos
Goudhoekweg 23
3233 AM Oostvoorne

Meander Medisch Centrum
T.a.v. de heer R.A. Brasser
Maatweg 3
3813 TZ Amersfoort

Oostvoorne, [DATUM]

Betreft: vacature arts

Geachte meneer Brasser,

Vol interesse las ik de vacature op de website van uw organisatie waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een arts. De functieomschrijving gaf mij direct een goed gevoel en na het lezen van de profielschets wist ik zeker dat deze baan mij op het lijf geschreven is. In deze brief zal ik u mijn motivatie en achtergrond toelichten.

Na het afronden van de opleiding Geneeskunde aan de RUG in Groningen ben ik als basisarts gaan werken op de afdeling Psychiatrie in het Martini Ziekenhuis. Daar heb ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van psychiatrie. Al snel werd mij duidelijk dat ik een grote interesse heb in verslavingspsychiatrie. Dat is de voornaamste reden waarom uw vacature mij direct aansprak. Uw organisatie richt zich met name op de verslavingspsychiatrie en vormt daarom voor mij de ideale plek om mij als arts op dat gebied verder te kunnen ontwikkelen.

In mijn huidige functie als arts ontwikkel ik medische behandelplannen en geef, in een multidisciplinair team met collega psychiaters en psychologen, vorm aan het behandelbeleid. Daarnaast verricht ik als arts uiteraard medische handelingen, houd ik patiëntendossiers bij en voer ik diagnostisch onderzoek uit. Wat deze functie als arts mooi maakt is dat ik direct betrokken ben bij het optimaliseren van de levenskwaliteit van de patiënten. Ik merk dat deze vooral bij patiënten met een verslaving enorm stijgt wanneer zij geholpen worden om deze verslaving de baas te worden.

Ik ben een sociaal persoon die stevig in zijn schoenen staat. Ik loop niet weg voor ingewikkelde casussen en heb een oprechte belangstelling voor verslavingspsychiatrie en de doelgroep. Als arts kan ik prima zelfstandig functioneren binnen een hectische organisatie en ga ik flexibel om met eventuele veranderingen. Ik vind het belangrijk om mijzelf continu te blijven ontwikkelen en ik ben dan ook zeker bereid om door te groeien als verslavingsarts, zoals u ook als eis aangeeft in uw vacature. Tevens ben ik BIG-geregistreerd.

Middels deze brief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn capaciteiten voor deze uitdagende functie als arts bij uw organisatie. Graag vertel ik u meer over mijn drijfveren in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Ben Middelbos

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief arts

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

2 gedachten over “Sollicitatiebrief arts

  1. Ewout

    Goede solicitatiebrief

    Reageren
  2. Mustafa Mahli

    Interessant duidelijk en motivitatie stimuleren

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.