Sollicitatiebrief arts-onderzoeker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief arts-onderzoeker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor arts-onderzoeker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief arts-onderzoeker
Sollicitatiebrief arts-onderzoeker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor arts-onderzoeker krijgt een 3,7/5 uit 9 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief arts-onderzoeker

Ilian Esselink
Vogelweide 6
3941 NG Doorn

Meander Medisch Centrum
T.a.v. de heer R.A. Brasser
Maatweg 3
3813 TZ Amersfoort

Doorn, [DATUM]

Betreft: vacature arts-onderzoeker

Geachte meneer Brasser,

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen: dat is wat ik wil en dat is wat u biedt in uw vacature voor een arts onderzoeker bij uw ziekenhuis. Momenteel ben ik werkzaam als basisarts op de afdeling kinder-MDL en verheug mij op een uitdagend promotieonderzoek op dit gebied. Ik solliciteer daarom graag op deze vacature en in deze brief zal ik mijn motivatie nader toelichten.

Na het afronden van de opleiding Geneeskunde ben ik, zoals hierboven vermeld, als basisarts gaan werken op de kinder-MDL afdeling. Ik voelde mij daar direct thuis; vanwege het werk, maar ook vanwege de doelgroep van deze afdeling. Nu ik al enkele jaren werkervaring heb opgedaan en me aan het verdiepen ben in verschillende onderzoeken wil ik graag mijn eigen promotieonderzoek gaan doen.

Zoals u in de vacature aangeeft zal de arts onderzoeker instappen in een onderzoek dat al langere tijd loopt. Dat spreekt mij aan, aangezien ik de gegevens van dit onderzoek reeds heb kunnen inzien. De focus van het onderzoek komt voor de arts onderzoeker te liggen op de 1 en 2 jaars follow-up, waarbij gekeken wordt naar de invloed van parenterale voeding op groei en lichaamssamenstelling en markers als functie en kwaliteit van de darm. Dat is precies waar ik een grote interesse in heb. En in combinatie met het laboratoriumwerk kan ik me geen betere werkplek voorstellen dan uw ziekenhuis!

Als basisarts op de kinder-MDL afdeling heb ik uitgebreide kennis op het gebied van maag, darm en lever opgebouwd. Ik heb een sterk analytisch vermogen en kan zeer goed zelfstandig werken. Ook functioneer ik uitstekend in een team. Daarnaast heb ik een grote motivatie om als arts onderzoeker verder te komen in het geneeskundig proces. In mijn werk ben ik zeer nauwkeurig en stel ik mij flexibel op.

Door mijn enthousiasme voor het vak ben ik gedreven en streef ik altijd het hoogst haalbare na. Het wisselen van werkplek (kliniek en laboratorium) is voor mij geen enkel probleem en zelfs een leuke bijkomstigheid. Zoals gevraagd in de vacature ben ik in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag.

Hopelijk bent u na het lezen van mijn brief ervan overtuigd dat ik een waardevolle kracht ben voor uw ziekenhuis en kunnen wij nader kennismaken in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Ilian Esselink

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief arts-onderzoeker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.