Sollicitatiebrief Applicatiebeheerder

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Applicatiebeheerder direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Applicatiebeheerder als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Applicatiebeheerder
Sollicitatiebrief Applicatiebeheerder
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Applicatiebeheerder krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Nouri Snippe
Het Schar 191
9203 GA Drachten

DAF Nederland N.V.
T.a.v. mevrouw A.J. Partout
Hooge Akker 2
5661 NG Geldrop

Drachten, [DATUM]

Betreft: vacature Applicatiebeheerder

Geachte mevrouw Partout,

Met interesse las ik [DATUM] de vacature in [MEDIUM], waarin u zegt op zoek te zijn naar een proactieve applicatiebeheerder voor de afdeling IT & Innovatie binnen uw bedrijf. Precies de vacature die ik zocht: een uitdagende functie als applicatiebeheerder waarbinnen ruimte is voor ontwikkeling, bij een professioneel IT-bedrijf. Graag solliciteer ik naar deze functie en in deze sollicitatiebrief zal ik nader ingaan op mijn opleiding, werkervaring en motivatie.

Na het afronden van de opleiding Informatie in [JAAR] aan [ONDERWIJSINSTELLING], ben ik gaan werken als IT-architect. Tijdens deze baan ben ik een deeltijdopleiding Functioneel Applicatiebeheer gaan volgen, aangezien daar behoefte aan was binnen het bedrijf. Deze richting beviel mij erg goed en ik heb deze opleiding binnen korte tijd af kunnen ronden. Nu ik toe ben aan een volgende stap in mijn loopbaan, komt uw vacature voor applicatiebeheerder op het juiste moment. Een functie met eigen verantwoordelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.

Als applicatiebeheerder ben ik medeverantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de ICT-infrastructuur en koppelingen met andere, zowel interne als externe, systemen. Dit, in samenwerking met partners en leveranciers van het bedrijf. Tevens ben ik medeverantwoordelijk voor het uitdenken en uitbreiden van de IT architectuur. Ik leg hierbij de relevante principes en richtlijnen vast, toets deze op haalbaarheid en zorg voor de handhaving ervan. Binnen mijn functie als applicatiebeheerder adviseer ik bij het maken van keuzes voor informatiesystemen en geef ondersteuning bij de implementatie. Ook voor ik projecten zelfstandig uit en participeer ik in projectgroepen rondom (technische) implementaties.

Ik ben een gedreven, stressbestendig persoon die zaken graag direct aanpakt en beschikt over een vooruitkijkende blik. Kwaliteit staat bij mij voorop en ik zorg dan ook voor continue verbetering en toetsing van mijn werk. Ik ben communicatief vaardig en weet IT-zaken op een begrijpelijke manier over te brengen. Graag werk ik in een actief en kundig team, waarbinnen ruimte is voor humor en eerlijke feedback. Ook neem ik graag zelfstandig taken op, waarover ik eigen verantwoordelijkheid heb. Ontwikkeling vind ik belangrijk en daarom hecht ik veel waarde aan het volgen van studies en zorg ik ervoor dat ik via vakliteratuur op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen. Zoals gevraagd in de vacature ben ik in het bezit van een rijbewijs.

Hopelijk heb ik u van mijn geschiktheid en enthousiasme voor de functie kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Applicatiebeheerder bij uw kundige onderneming worden zou een mooie stap in mijn loopbaan zijn, waarbij ik graag bijdraag aan de groei van het bedrijf. In een persoonlijk gesprek licht ik graag eventuele vragen van uw kant toe.

Met vriendelijke groet,

Nouri Snippe

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.