Sollicitatiebrief apothekersassistente

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief apothekersassistente direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor apothekersassistente als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief apothekersassistente
Sollicitatiebrief apothekersassistente
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor apothekersassistente krijgt een 4,3/5 uit 209 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief apothekersassistente

Fien Cicilia
Burgemeester Hemmingsonstraat 142
2381 XC Zoeterwoude

Mediq Hendrik-Ido-Ambacht
Cameron Poppema
Bolster 150
3344 EA Hendrik-Ido-Ambacht

Zoeterwoude, [DATUM]

Betreft: vacature apothekersassistente

Geachte mevrouw Poppema,

Na het lezen van de vacature voor apothekersassistente bij Mediq Apotheken in Hendrik-Ido-Ambacht op de vacaturesite van Mediq, werd ik erg enthousiast en besloot ik meteen deze brief te schrijven. Graag wil ik u wat meer vertellen over mijn opleiding, werkervaring en motivatie.

In 2014 heb ik mijn opleiding tot apothekersassistente afgerond aan het ROC Midden-Nederland. Daarna kon ik bij mijn stagebedrijf aan de slag als apothekersassistente voor 3 dagen in de week. Dankzij deze baan ben ik nog enthousiaster over het apothekersvak geworden en heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Aangezien ik fulltime beschikbaar ben en de rol van apothekersassistente mij zo goed bevalt wil ik graag vijf dagen in de week aan de slag. Dit is mogelijk bij Mediq Apotheken, een prachtige, professionele organisatie die bekend is door het hele land. Het lijkt mij geweldig om mee te bouwen aan het succes van deze grote, landelijke apotheek-formule.

Als apothekersassistente help en adviseer ik klanten op een deskundige manier. Ik bereid zelfstandig medicijnen, waarbij ik zeer nauwkeurig te werk ga. Ik kan mij goed concentreren en zorg dat mijn farmacotherapeutische kennis up-to-date blijft. Het werken in een deskundig team vind ik fijn, maar ik werk ook graag zelfstandig aan bepaalde zaken. Het omgaan met klanten vind ik een leuk onderdeel van de functie van apothekersassistente. Het geeft mij voldoening als ik de tijd kan nemen om mensen goed te adviseren en te begeleiden.

Ik ben een sociaal, enthousiast persoon en ben erg klant- en servicegericht. Aangezien ik als apothekersassistente vaak mensen te woord moet staan besteed ik veel aandacht en zorg aan mijn uiterlijk om zo representatief voor de dag te komen. Ik beschik over sterke communicatieve vaardigheden en sta stevig in mijn schoenen. Stressvolle situaties blijf ik de baas door kalm te blijven en ervoor te zorgen dat zaken op orde gesteld worden. Ik ben flexibel inzetbaar, zowel qua dagen als locatie. Ik ben in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.

Ik hoop u van mijn enthousiasme te hebben overtuigd in deze brief. Een baan als apothekersassistente bij Mediq Apotheken zal mij zeker veel energie geven. Uw organisatie kan daarom rekenen op een professionele en gedreven medewerker. Graag vertel ik u meer over mijzelf en mijn ervaring in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Fien Cicilia

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief apothekersassistente

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

9 gedachten over “Sollicitatiebrief apothekersassistente

 1. marianne

  een prima leidraad om een nette sollicitatie brief of mail te kunnen sturen.

  Reageren
 2. marianne

  Een goede leidraad om een nette mail of brief te sturen naar een apotheek.

  Reageren
 3. heba

  Een zeer handige site die goede tips geeft over solliciteren.

  Reageren
 4. Anoniem

  het is een mooie overzichtelijke brief , waar ik zeer zeker wat aan heb.

  Reageren
 5. moontje

  zeer handig staan alinea’s in die je goed kunt gebruiken, je kan het makkelijk inkorten en aanpassen naar de functie waar je op reageert.

  Reageren
 6. Anoniem

  Hij is wel een beetje te lang, denk dat sommige mensen hiervan afschrikken.

  Reageren
  1. Redactie voorbeeldsollicitatiebrief.info Bericht auteur

   Beste Anoniem. Bedankt voor je reactie. De brieven zijn allemaal extra lang zodat er voor iedereen bruikbare onderdelen in staan.

   Reageren
 7. M Ozturk

  Een zeer handige site die goede tips geeft over solliciteren. Het is voor mij altijd moeilijk geweest om een brief op te stellen. Het voor mij dus een leuke site met veel handige tips en trucs die het makkelijker maken om een sollicitatiebrief op te stellen.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.