Sollicitatiebrief apothekersassistente

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief apothekersassistente direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor apothekersassistente als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief apothekersassistente
Sollicitatiebrief apothekersassistente
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor apothekersassistente krijgt een 4,3/5 uit 102 beoordelingen.

Fien Cicilia
Burgemeester Hemmingsonstraat 142
2381 XC Zoeterwoude

Mediq Hendrik-Ido-Ambacht
Cameron Poppema
Bolster 150
3344 EA Hendrik-Ido-Ambacht

Zoeterwoude, [DATUM]

Betreft: vacature apothekersassistente

Geachte mevrouw Poppema,

Na het lezen van de vacature voor apothekersassistente bij Mediq Apotheken inHendrik-Ido-Ambacht op de vacature website van Mediq, werd ik erg enthousiast en besloot ik deze sollicitatiebrief te schrijven. Graag wil ik u wat meer vertellen over mijn opleiding, werkervaring en motivatie.

In 2014 heb ik mijn opleiding tot apothekersassistente afgerond aan ROC Midden-Nederland. Daarna kon ik bij mijn stagebedrijf aan de slag als apothekersassistente voor 3 dagen in de week. Tijdens deze baan ben ik nog enthousiaster over het apothekersvak geworden en heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Aangezien ik fulltime beschikbaar ben en een baan als apothekersassistente mij zo goed bevalt, wil ik graag een baan voor vijf dagen in de week. Bij Mediq Apotheken is dit mogelijk, vandaar dat ik op uw vacature reageer. Daarnaast is Mediq Apotheken een prachtige, professionele organisatie die bekend is door het hele land. Het lijkt mij geweldig om mee te bouwen aan het succes van deze grote, landelijke apotheekformule.

In mijn functie als apothekersassistente help en adviseer ik klanten op een deskundige manier. Ik bereid zelfstandig medicijnen, waarbij ik zeer nauwkeurig te werk ga. Ik kan mij goed concentreren en zorg dat mijn farmacotherapeutische kennis up-to-date blijft. Het werken in een deskundig team vind ik fijn, maar ik werk ook graag zelfstandig aan bepaalde zaken. Het omgaan met de klanten vind ik een leuk onderdeel van de functie van apothekersassistente. Het geeft mij voldoening als ik de tijd kan nemen om mensen goed te adviseren en te begeleiden.

Ik ben een sociaal, enthousiast persoon en ben klant- en servicegericht. Aangezien ik als apothekersassistente veel contact heb met klanten, besteed ik veel aandacht en zorg aan mijn uiterlijk om zo representatief achter de balie te staan. Ik beschik over sterke communicatieve vaardigheden en sta stevig in mijn schoenen. Stressvolle situaties blijf ik de baas door kalm te blijven en ervoor te zorgen dat zaken op orde gesteld worden. Ik ben flexibel inzetbaar, zowel qua dagen als locatie. Ik ben in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.

Ik hoop u van mijn enthousiasme voor de functie te kunnen hebben overtuigen in deze sollicitatiebrief. Apothekersassistente bij Mediq Apotheken worden zal mij veel energie geven. Uw organisatie kan daarentegen rekenen op een professionele en gedreven medewerker. Graag vertel ik u meer over mijzelf en mijn ervaring in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Fien Cicilia

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

4 gedachten over “Sollicitatiebrief apothekersassistente

 1. moontje

  zeer handig staan alinea’s in die je goed kunt gebruiken, je kan het makkelijk inkorten en aanpassen naar de functie waar je op reageert.

  Reageren
 2. Anoniem

  Hij is wel een beetje te lang, denk dat sommige mensen hiervan afschrikken.

  Reageren
  1. Redactie voorbeeldsollicitatiebrief.info Bericht auteur

   Beste Anoniem. Bedankt voor je reactie. De brieven zijn allemaal extra lang zodat er voor iedereen bruikbare onderdelen in staan.

   Reageren
 3. M Ozturk

  Een zeer handige site die goede tips geeft over solliciteren. Het is voor mij altijd moeilijk geweest om een brief op te stellen. Het voor mij dus een leuke site met veel handige tips en trucs die het makkelijker maken om een sollicitatiebrief op te stellen.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.