Sollicitatiebrief anesthesiemedewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief anesthesiemedewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor anesthesiemedewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief anesthesiemedewerker
Sollicitatiebrief anesthesiemedewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor anesthesiemedewerker krijgt een 4,1/5 uit 26 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief anesthesiemedewerker

Annalisa Tops
Bontweverij 135
7511 RC Enscheden

Catharina Ziekenhuis
T.a.v. de heer A.P.A. Smeele
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven

Enscheden, [DATUM]

Betreft: vacature anesthesiemedewerker

Geachte meneer Smeele,

Op [DATUM] las ik in Eindhovens Dagblad de vacature van uw ziekenhuis waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een anesthesiemedewerker. Graag solliciteer ik naar deze functie en in deze brief zal ik mijn achtergrond en motivatie toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding tot verpleegkundige afgerond. Na enkele jaren in deze functie te hebben gewerkt besloot ik om de interne opleiding tot anesthesiemedewerker te volgen. Een goede beslissing, want dit werk vervul ik intussen al enige tijd met veel plezier. Echter, vanwege de baan van mijn man zijn wij van Utrecht naar Eindhoven verhuisd en is de reistijd van en naar mijn werk een stuk langer geworden. Dichter bij huis werken zou dus fijn zijn, zodat ik iedere dag uitgerust aan de slag kan. De vacature in uw ziekenhuis komt dus op het juiste moment.

Als anesthesiemedewerker controleer ik voor de operatie alle benodigde apparatuur, zet deze klaar en stel alles op de juiste wijze af. Ik breng een infuus aan bij de patiënt en maak deze na de operatie weer wakker. Ik assisteer de anesthesist bij het onder narcose brengen van de patiënt, of bij het aanbrengen van een plaatselijke verdoving. Ik bewaak en begeleid de patiënt voor, tijdens en na de operatie. Ook ben ik aanwezig op spreekuren om patiënten te informeren en stel hen gerust voor de komende behandeling. Dit persoonlijke contact met mensen geeft de functie van anesthesiemedewerker voor mij een gouden randje.

Het mag vanzelfsprekend zijn dat ik altijd zeer nauwkeurig en netjes te werk ga. Ik blijf rustig in stressvolle situaties en weet helder en snel te anticiperen op hetgeen er op dat moment gebeurt. Ik kan goed samenwerken met collega’s op verschillende niveaus en werk graag in een gedreven en professioneel team, waarbinnen ook ruimte is voor humor en gezelligheid. Uiteraard beschik ik over de juiste medische kennis die nodig is als anesthesiemedewerker en volg ik regelmatig cursussen en trainingen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Zoals u als eis aangeeft in uw vacature ben ik flexibel inzetbaar en bereid in wisselende diensten te werken.

Middels deze brief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn motivatie en geschiktheid voor de functie als anesthesiemedewerker. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Annalisa Tops

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief anesthesiemedewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.