Sollicitatiebrief allround metselaar

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief allround metselaar direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor allround metselaar als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief allround metselaar
Sollicitatiebrief allround metselaar
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor allround metselaar krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Bariş Moerboom
Gasthuisweg 135
4171 KH Herwijnen

Boer Bouw B.V.
T.a.v. A. Boer
Brugstraat 1
4147 AX Asperen

Herwijnen, [DATUM]

Betreft: vacature allround metselaar

Geachte heer Boer,

In [MEDIUM] van [DATUM], las ik de vacature waarin uw bedrijf vraagt naar een allround metselaar. Na jarenlang ervaring als metselaar kan ik mezelf best een expert op dit gebied noemen. Graag solliciteer ik naar uw openstaande functie van metselaar en in deze sollicitatiebrief licht ik mijn achtergrond, ervaring en motivatie graag toe.

Na het afronden van de bbl-opleiding Metselaar aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [JAAR], ben ik blijven werken bij mijn werkplek die ik verkreeg tijdens de opleiding. In de paar jaar dat ik daar gewerkt heb, heb ik ontzettend veel geleerd van echte ‘oude rotten’ in het vak. Met deze ervaring op zak, ben ik daarna bij een groter bouwbedrijf gaan werken als allround metselaar. Een mooie functie die ik nu ook alweer meer dan 10 jaar vervul. Toch krijg ik steeds meer zin om weer bij een kleinere onderneming te werken, waardoor er als allround metselaar meer op kleinere projecten gewerkt wordt. Ik kan daar meer mijn ei in kwijt en houd ervan dat er bij kleinere projecten en particuliere woningbouw meer aandacht aan details in metselwerk besteed kan en mag worden. Dit vormt dus mijn motivatie om op uw vacature te reageren.

Als allround metselaar voer ik alle voorkomende metselwerkzaamheden uit. Ik heb ervaring in zowel renovatie als in nieuwbouwprojecten van klein tot zeer groot. In mijn functie als allround metselaar, leg en bevestig ik onder andere bakstenen en betonblokken. Ik bereken hoeken en lagen en plaats profielen. Ook metsel ik met behulp van deze profielen en draad. Ik zorg voor een nauwkeurige afwerking van voegen. Eigenlijk alles wat bij het metselen komt kijken, beheers ik als allround metselaar uitstekend.

Ik werk graag samen in teamverband, maar ik kan mijn werk ook uitstekend zelfstandig uitvoeren. Ik toon initiatief en draag oplossingen aan wanneer nodig. In mijn werk neem ik mijn eigen verantwoordelijkheid. Ik heb een flexibele instelling en wanneer het werk dat verlangt, werk ik langer door. Ik ben gewend te werken in alle weersomstandigheden. Graag werk ik hard, maar zeer nauwkeurig. Kwaliteit staat bij mij als allround metselaar hoog in het vaandel. Ik lever graag goed en mooi metselwerk en heb dan ook oog voor detail. Uiteraard ben ik, zoals gevraagd in de vacature, in het bezit van een geldig VCA certificaat en neem ik de arbo-regels zeer serieus.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn geschiktheid voor de functie van allround metselaar bij uw bedrijf. Graag maak ik nader kennis tijdens een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Bariş Moerboom

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.