Sollicitatiebrief adviseur particulieren

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief adviseur particulieren direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor adviseur particulieren als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief adviseur particulieren
Sollicitatiebrief adviseur particulieren
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor adviseur particulieren krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Ludo van Looijen
Colonnade 39
2134 AJ Hoofddorp

Business Consultants Wiersema
t.a.v. Ruben Wiersema
Betsy Perkstraat 43
2135 HM Hoofddorp

Hoofddorp, [DATUM]

Betreft: vacature adviseur particulieren

Geachte heer Wiersema,

Op uw bedrijfswebsite zag ik dat u momenteel op zoek bent naar een adviseur particulieren voor uw kantoor in [LOCATIE]. Precies de functie die ik momenteel zoek en daarom stel ik mij met veel enthousiasme kandidaat voor deze rol. In deze brief vertel ik graag meer over mijn achtergrond en motivatie.

In [JAAR] behaalde ik mijn MBO-diploma bedrijfsadministrateur. Mijn keuze voor die studie was gebaseerd op mijn liefde voor cijfers en interesse in de bedrijfswereld. Aansluitend vond ik een tijdelijke job als financieel administratief medewerker bij [BEDRIJF]. Daar had ik toch het gevoel dat ik iets miste. Tijdens mijn zoektocht naar een rol met meer sociale contacten en een commerciële inslag kwam ik uit bij een vacature voor een adviseur particulieren bij [BEDRIJF].

Na een intensief opleidingstraject kon ik aan de slag in het kantoor in [LOCATIE]. Daar werk ik intussen drie jaar en ik voel mij echt als een vis in het water in deze rol. Geen dag is hetzelfde en ik kom in contact met diverse types klanten en vragen. Het geeft mij veel voldoening om de klanten bij te staan in hun zoektocht naar het juiste product.

Omdat de producten en diensten constant in beweging zijn, blijf ik altijd nieuwe dingen bijleren en dat houdt mijn baan extra boeiend. Intussen heb ik de beroepskwalificaties WFT Schade, Particulieren en Consumptief behaald. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen kunnen volgen om mijn commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen.

De contacten met de klanten en het behalen van commerciële doelstellingen: daar haal ik de meeste voldoening uit. Anderzijds bieden de administratieve taken een leuke variatie en ik vind het erg fijn om samen te werken met de collega’s en samen na te denken over mogelijke verbeteringen. Een goede werksfeer is belangrijk voor mij en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Tegenover klanten probeer ik het verschil te maken met een servicegerichte ingesteldheid en een persoonlijke touch. Goed luisteren en de juiste vragen stellen: dat is het halve werk. Daarnaast ga ik prat op een goede productkennis om het best mogelijke advies te verlenen. Een aanpak die werkt en gewaardeerd wordt door zowel de klanten als mijn werkgever.

Momenteel werk ik voor verschillende locaties, maar binnenkort wordt het kantoor in [LOCATIE] gesloten. Daardoor is het de bedoeling om ook ingezet te worden voor het filiaal in [LOCATIE], maar dat betekent een verre verplaatsing. Bovendien zou ik mij bij voorkeur richten op een vaste locatie, zodat ik een betere band kan opbouwen met het team en met de klanten. Dat is echter niet mogelijk bij mijn huidige werkgever en dat is de hoofdreden waarom ik uitkijk naar iets nieuws.

Uw openstaande vacature is mij op het lijf geschreven en ik beschik over de nodige kwalificaties om meteen een toegevoegde waarde te vormen voor uw team. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek. Ik kijk alvast uit naar een uitnodiging!

Met vriendelijke groeten,
Ludo van Looijen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief adviseur particulieren

  1. Victor

    Motivatiebrief uitstekend opgesteld. Kan zeker aan aantal zinnen gebruiken voor mijn sollicitaties!!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.