Sollicitatiebrief activiteitenbegeleider

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief activiteitenbegeleider direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor activiteitenbegeleider als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief activiteitenbegeleider
Sollicitatiebrief activiteitenbegeleider
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor activiteitenbegeleider krijgt een 4,0/5 uit 107 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief activiteitenbegeleider

Floortje van Leijenhorst
Kerkeland 134
3947 MT Langbroek

Nonke Buyske
Hasibe Luiting
Wielewaalstraat 97
3083 KX Rotterdam

Langbroek, [DATUM]

Betreft: vacature activiteitenbegeleider

Geachte mevrouw Luiting,

Vol enthousiasme las ik [DATUM] op uw website de omschrijving van de vacature voor activiteitenbegeleider. De gestelde eisen in de vacature sluiten aan bij mijn competenties en ervaring. Daarnaast sta ik achter de visie en werkwijze van uw zorgorganisatie; zodoende heb ik besloten naar deze functie van activiteitenbegeleider te solliciteren. Bij deze licht ik mijn achtergrond en motivatie nader toe.

In [JAAR] heb ik de opleiding Activiteitenbegeleider niveau 4 afgerond aan het ROC in Amsterdam. Daarna ben ik gaan werken als activiteitenbegeleider in de gehandicaptenzorg, op een afdeling waar cliënten komen die licht verstandelijk beperkt zijn. Helaas moest ik als gevolg van een reorganisatie mijn vorige werkplek verlaten. Ik sta te springen om weer verder te kunnen in een soortgelijke functie en uw vacature kwam dan ook precies op het juiste moment.

Naast mijn werkervaring als activiteitenbegeleider in de verstandelijke gehandicaptenzorg heb ik tijdens diverse stageperiodes ook ervaring opgedaan in de lichamelijk gehandicaptenzorg, bejaardenzorg en het sociale jeugdwerk. Op deze manier heb ik activiteiten leren ontwikkelen en verzorgen voor een brede doelgroep. Ik heb geleerd om de activiteiten zo vorm te geven dat ze het welbevinden van cliënten naar een hoger niveau tillen.

In mijn functie als activiteitenbegeleider keek ik samen met cliënten of het opgestelde programma voldoende afgestemd was op hun wensen en behoeften. De programma’s die ik opstelde bestonden uit zowel individuele als groepsactiviteiten. De verschillende onderdelen werden door mij zelf uitgewerkt en ik zorgde voor de nodige materialen. Ook regelde ik eventuele hulp van vrijwilligers, stagiaires en familieleden. Ten slotte observeerde ik nauwkeurig de uitvoering van de activiteiten, om zo eventuele verdieping of verbreding te kunnen ontdekken.

Ik ben een sociaal, enthousiast persoon die ervan houdt om anderen op een coachende manier te motiveren. Door mijn sterke persoonlijkheid sta ik stevig in mijn schoenen en laat ik mij niet snel uit het veld slaan. Ik houd er ook van om nieuwe creatieve dingen te bedenken en neem daarbij graag suggesties van anderen mee. Het doel is altijd om ideeën en visie om te zetten in praktische realisatie. Organiseren gaat mij eenvoudig af en ik haal daar veel plezier uit. Ik ben flexibel ingesteld, heb een groot improvisatievermogen en neem in mijn werk graag een vleugje humor mee. Zoals in de vacature gevraagd ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

De functie van activiteitenbegeleider bij uw organisatie is de mooiste stap die ik nu kan nemen. Ik kijk ernaar uit om met veel toewijding aan de slag te gaan. U kunt rekenen op een gemotiveerde en uiterst geschikte medewerker.

Ik hoop u van mijn capaciteiten en motivatie te hebben overtuigd en zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Floortje van Leijenhorst

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief activiteitenbegeleider

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

12 gedachten over “Sollicitatiebrief activiteitenbegeleider

 1. Martine

  Dank je wel Goede aanzet om mijn motivatiebrief te schrijven

  Reageren
 2. EK

  aantal zinnen die ik wil gebruiken

  Reageren
 3. Diana

  Hier en daar een kleine persoonlijke aanpassing en brief kan verstuurd worden.

  Reageren
 4. Marie-Josee

  Duidelijke brief zonder teveel poespas. Goed voorbeeld!

  Reageren
 5. Carola

  Hier kan ik zeker wat mee.

  Reageren
 6. Anna Touw

  Er staan een aantal dingen in die ik ga gebruiken.

  Reageren
 7. Maria

  Goede brief, ga ik zeker voorbeelden gebruiken

  Reageren
 8. row

  hier kan ik wel wat mee

  Reageren
   1. Margela Pieternella- Jansen

    Voor dat is geen probleem.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.