Sollicitatiebrief accountmanager

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief accountmanager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: accountmanager, commercieel medewerker, technisch commercieel medewerker, vertegenwoordiger.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor accountmanager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief accountmanager
Sollicitatiebrief accountmanager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor accountmanager krijgt een 4,1/5 uit 587 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief accountmanager

Dano de Jonge
Wierstraat 64
3151 VM Hoek van Holland

Jungle Minded
T.a.v. de heer F.P.J. Lagemeyer
Middenweg 81
1098 AG Amsterdam

Hoek van Holland, [DATUM]

Betreft: vacature accountmanager

Geachte heer Lagemeyer,

Een commerciële tijger met passie voor het vak? Uit uw openstaande vacature blijkt dat u op zoek bent naar een accountmanager die het vak verstaat. Ik meen de juiste kandidaat te zijn voor deze functie en licht mijn motivatie graag toe in deze brief.

Na mijn opleiding commercieel medewerker aan *Naam mbo * ben ik als junior accountmanager aan de slag gegaan bij een bedrijf dat koffie- en theeproducten verkoopt. Binnen een jaar ben ik doorgegroeid als accountmanager en momenteel ben ik verantwoordelijk voor een groot rayon waarbinnen ik zo goed als alle horecagelegenheden bezoek.

Het uitdagende van de functie van accountmanager vind ik het binnenhalen van nieuwe klanten. Maar even uitdagend is het behouden van bestaande afnemers. In de concurrerende markt is het hierbij van groot belang om een win-win situatie te creëren voor de klant én voor het bedrijf. Volgens mijn collega’s ligt hier mijn kracht. Met de juiste combinatie van overtuigingskracht en innemendheid weet ik klanten aan mij te binden.

De reden waarom ik graag bij uw bedrijf als accountmanager aan de slag wil gaan is dat ik veel affiniteit met uw producten heb. Ook is het soort klanten meer divers dan binnen de horeca, wat voor een aangename afwisseling zorgt. Uit uw vacature kwam naar voren dat eigen initiatieven en actief meedenken gewaardeerd worden; dit zijn elementen die ik in mijn huidige functie mis.

In mijn werk ben ik zeer flexibel. Zo ben ik bereid om op wisselende tijden te werken en vind ik het niet erg om veel onderweg te zijn. De Nederlandse taal beheers ik uitstekend, evenals het Engels. Ook in het Duits kan ik mij goed redden. Ik vind het belangrijk om als accountmanager goed voor de dag te komen en zorg dan ook te allen tijde voor representatieve kleding. Klanten worden nooit in joggingbroek bezocht.

Kortom: accountmanager binnen uw bedrijf is een functie die mij op het lijf geschreven is. Ik hoop dan ook dat uw interesse na het lezen van deze brief is gewekt en wij nader kennis kunnen maken in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Dano de Jonge

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief accountmanager

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

23 gedachten over “Sollicitatiebrief accountmanager

 1. Jan

  Goeie en heldere sollicitatiebrief

  Reageren
 2. H. Fredriksen

  Echt een voorbeeld waar ik iets aan heb.

  Reageren
 3. Gustavo

  Steengoed is deze brief!

  Reageren
 4. Anoniem

  Super brief. Zo val je op tussen de 100 anderen!

  Reageren
 5. Marco

  mooie brief, met een paar aanpassingen klaar om te gebruiken.

  Reageren
 6. rob

  mooie brief,.. hier kan ik wel wat mee

  Reageren
 7. Remco

  dit is echt een krachtige sollicitatiebrief. Mijn dank is groot, met een paar aanpassingen heb ik iets wat mij eigenlijk al 2 dagen kost.

  Reageren
 8. Remco

  dit is echt een krachtige sollicitatiebrief. Mijn dank is groot, met een paar aanpassingen heb ik iets wat mij eigenlijk al 2 dagen kost.

  Reageren
 9. Evelia

  Bedankt dat wij deze brief als voorbeeld kunnen gebruiken. Soms is het moeilijk om een goede sollicitatie brief te schrijven.

  Reageren
 10. Henk

  Bedankt voor deze voorbeeld motivatiebrief. Het is een meer dan krachtige brief, die met wat aanpassingen prima gebruikt kan worden voor mijn sollicitaties. Chapeau

  Reageren
 11. Yvo

  Beste,

  Ik ben erg blij met dit voorbeeld. Veel beschrijvingen en manier van taalgebruik past bij mijn ideeën en denkwijze. Heel handig!

  Met vriendelijke groeten,

  Yvo

  Reageren
 12. Lex

  Echt hier heb ik tenminste wat aan. Ik kan aardig wat gebruiken van de voorbeeldbrief. Bedankt hiervoor.

  Reageren
 13. Marij

  Bedankt voor deze gratis sollicitatiebrief. Ik kan deze brief heel goed gebruiken ter ondersteuning bij mijn sollicitatie. Heldere en duidelijke brief!

  Reageren
 14. fatma

  een sterke brief met goede inhoud die gericht geschreven is op functie. Mensen die het nodig hebben kunnen het goed gebruiken en aanpassen. Zo kan je zien dat er andere inspiratie op kunnen doen. Erg bedankt!

  Reageren
 15. A.M. Bekkers

  Zeer mooie (voorbeeld)brieven.
  Handig om te gebruiken bij de begeleiding van onze hoog opgeleide 45+ werkzoekenden.
  Ik maak er dankbaar gebruik van!

  Reageren
 16. Joshua Wadie

  TOP!! Ziet er goed uit, met een paar aanpassingen erbij moet dit de geschikte bief zijn voor mij. Nogmaals bedankt voor het vrijgeven van deze brief!!

  Reageren
 17. laila

  Dit een een hele krachtige brief! Deze kan ik goed gebruiken bij mijn volgende sollicitatie. Nog een paar kleine aanpassingen hier en daar en dan is hij klaar om te verzenden. Nogmaals hartstikke bedankt! Zonder uw hulp was ik hier nog een paar dagen mee bezig.

  Reageren
 18. laila

  Heel erg bedant voor deze brief. Hij is krachtig en kan hem goed gebruiken als voorbeeld. Nog een paar kleine aanpassingen en dan kan ik solliciteren op een openstaande vacature.

  Reageren
 19. Lisa

  Bedankt voor de mogelijkheid om uw sollicitatiebrief als voorbeeld te gebruiken. Het is een grote hulp voor mij en ik ga dit zeer goed gebruiken. Nogmaals bedankt!

  Reageren
 20. henk

  dit is echt een krachtige sollicitatiebrief. Mijn dank is groot, met een paar aanpassingen heb ik iets wat mij eigenlijk al 2 dagen kost.

  Reageren
 21. Dirik

  Beste,

  Bedankt voor het beschikbaar stellen van de voorbeeld sollicitatiebrieven. Het schrijven van een goede en pakkende sollicitatiebrief heb ik altijd een erg grote uitdaging gevonden.

  Ik ga deze zeker gebruiken,

  Met vriendelijke groet,

  Dirik

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.