Sollicitatiebrief accountant AA

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief accountant AA direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: accountant aa, assistent accountant, controller, financieel adviseur, financieel analist, financieel medewerker.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor accountant AA als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief accountant AA
Sollicitatiebrief accountant AA
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor accountant AA krijgt een 4,3/5 uit 52 beoordelingen.

Diederick Groenehart
Dosiostraat 254
3066 Rotterdam

Van ’t Veer Accountants
T.a.v. de heer E. van ’t Veer
Oostzeedijk Beneden 113
3061 VP Rotterdam

Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature accountant AA

Geachte heer Van ’t Veer,

Met interesse las ik [DATUM] in De Rotterdammer de vacature voor een accountant AA bij uw accountantskantoor. Ik herken mijzelf in de omschrijving en kan mij goed vinden in uw visie en werkwijze. Graag werk ik bij een accountantskantoor dat veel waarde hecht aan een goede relatie met de klant en de mogelijkheid voor werknemers om zich te blijven ontwikkelen. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn achtergrond en motivatie nader toelichten.

Na de opleiding Accountancy aan Hogeschool Rotterdam, ben ik mij direct gaan specialiseren tot accountant AA. In [DATUM] heb ik deze post-hbo opleiding succesvol afgerond. Ik ben toen als accountant AA gaan werken bij een klein accountantskantoor in Tilburg. De functie bevalt mij goed, echter ben ik op zoek naar een omgeving waar ik mij verder kan ontwikkelen en meer uitdaging in het werk kan vinden. Zoals u uw bedrijf in de vacature omschrijft, lijkt uw kantoor daarvoor de juiste plek: een professionele organisatie met een boeiend klantenbestand en met mooie bijscholingsmogelijkheden.

Als accountant AA geef ik klanten advies op administratief, financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Ik zorg dat er een zo goed mogelijke inrichting van de administratie van de klant gemaakt wordt en er zo duidelijk inzicht komt in de financiën van de klant. Hieronder valt het opstellen, beoordelen en controleren van de jaarrekening. Daarnaast verzorg ik belastingaangiftes en geef ik administratieve ondersteuning. Wat de functie van accountant AA tevens interessant maakt, is de vertrouwensrelatie die ontstaat met de klant. Het geeft mij voldoening de klant te voorzien van de juiste adviezen, zodat deze klant zich kan richten op het ontwikkelen van zijn bedrijf.

Als accountant AA voel ik mij prettig in een adviserende en beleidsmatige rol. Daarnaast geef ik graag leiding aan assistent accountants en ga hierbij op een motiverende manier te werk. Door mijn goede communicatieve vaardigheden weet ik zaken duidelijk over te brengen. Ik ben een generalist te noemen voor wie cijfers geen geheimen hebben. Analytisch ben ik zeer sterk te noemen en ik kan snel overzicht verkrijgen in complexe situaties. Uiteraard ben ik in mijn werk als accountant AA integer en betrouwbaar te noemen.

Graag bijt ik mij als accountant AA vast in de administratie van uw klanten en draag ik bij aan de professionalisering van uw kantoor. U kunt rekenen op een kundige en gemotiveerde medewerker. Hopelijk heb ik u daarvan kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Diederick Groenehart

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.