Sollicitatiebrief accountant AA

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief accountant AA direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: accountant aa, assistent accountant, controller, financieel adviseur, financieel analist, financieel medewerker.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor accountant AA als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief accountant AA
Sollicitatiebrief accountant AA
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor accountant AA krijgt een 4,3/5 uit 115 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief accountant AA

Diederick Groenehart
Dosiostraat 254
3066 Rotterdam

Van ’t Veer Accountants
T.a.v. de heer E. van ’t Veer
Oostzeedijk Beneden 113
3061 VP Rotterdam

Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature accountant AA

Geachte heer Van ’t Veer,

Met interesse las ik [DATUM] in De Rotterdammer de vacature voor een accountant AA bij uw accountantskantoor. Ik herkende mijzelf in de omschrijving en kan me goed vinden in uw visie en werkwijze waarin een goede relatie met de klant en de mogelijkheid voor werknemers om zich te blijven ontwikkelen centraal staan. In deze brief zal ik mijn achtergrond en motivatie nader toelichten.

Na de opleiding Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam ben ik mij direct gaan specialiseren tot accountant AA. In [DATUM] heb ik deze post-hbo opleiding succesvol afgerond. Ik ben toen als accountant AA gaan werken bij een klein accountantskantoor in Tilburg. De functie bevalt mij goed, maar ik ben op zoek naar een omgeving waar ik mij verder kan ontwikkelen en meer uitdaging in het werk kan vinden. Zoals u uw bedrijf in de vacature omschrijft lijkt uw kantoor daarvoor de ideale plek: een professionele organisatie met een boeiend klantenbestand en mooie bijscholingsmogelijkheden.

Als accountant AA geef ik klanten advies op administratief, financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Ik zorg dat er een zo goed mogelijke inrichting van de administratie van de klant gemaakt wordt en er zo duidelijk inzicht komt in zijn of haar financiën. Hieronder valt het opstellen, beoordelen en controleren van de jaarrekening. Daarnaast verzorg ik belastingaangiftes en geef ik administratieve ondersteuning. Wat de functie van accountant AA ook interessant maakt is de vertrouwensrelatie die ontstaat met de klant. Het geeft mij voldoening om mensen te voorzien van de juiste adviezen, zodat ze zich volledig kunnen richten op het ontwikkelen van hun bedrijf.

Als accountant AA voel ik mij prettig in een adviserende en beleidsmatige rol. Daarnaast geef ik graag leiding aan assistent accountants en ga hierbij op motiverende wijze te werk. Dankzij mijn goede communicatieve vaardigheden weet ik zaken duidelijk over te brengen. Ik ben een generalist te noemen die analytisch zeer sterk is, snel overzicht kan verkrijgen in complexe situaties en voor wie cijfers geen geheimen hebben. Uiteraard ben ik in mijn werk als accountant AA uiterst integer en betrouwbaar.

Graag bijt ik mij als accountant AA vast in de administratie van uw klanten en draag ik bij aan de professionalisering van uw kantoor. U kunt rekenen op een kundige en gemotiveerde medewerker; hopelijk heb ik u daarvan kunnen overtuigen in deze brief. Ik vertel u graag meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Diederick Groenehart

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief accountant AA

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

2 gedachten over “Sollicitatiebrief accountant AA

  1. pearl

    4.5 punt. het is oke, maar niet te sterk

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.