Aanvraagformulier Ontwikkeladvies 2020

Per 1 december geeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid subsidie aan 50.000 mensen in Nederland. Iedereen vanaf 18 jaar komt in aanmerking. Het gaat om een subsidie waarbij je loopbaancoach traject t.w.v. € 700 volledig en rechtstreeks wordt vergoed.

Jouw loopbaancoach helpt je bij het orienteren, opleiden, bijscholen en succesvoller solliciteren op de arbeidsmarkt.
Vorig jaar waren alle subsidies binnen een maand vergeven. Wees er dus snel bij!

Wil jij ook graag een subsidie krijgen voor het ‘Ontwikkeladvies 2020’ vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat je aanvraag bij een gecertificeerd en bij NOLOC (branche vereniging van loopbaancoaches) aangesloten loopbaancoach.

De aanvraag en het hele traject kosten jou niets!
Vraag  vandaag nog een gesprek met een loopbaancoach aan, er zijn maar 50.000 subsidies.

Aanvraagformulier Ontwikkeladvies 2020

Direct & gratis aanmelden voor aanvraag Ontwikkeladvies 2020. Vul het formulier in en onze loopbaancoaches gaan direct voor je aan de slag. Er wordt binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen.
 • De loopbaancoach heeft je telefoonnummer nodig om contact met je op te nemen. Je nummer wordt alleen met loopbaancoaches gedeeld.
 • De loopbaancoach heeft je e-mailadres nodig om contact met je op te nemen. Je e-mailadres wordt alleen met loopbaancoaches gedeeld.
 • Veel van onze loopbaancoaches video(bellen) steeds vaker. Op die manier hoef je niet lang te wachten en kunnen we veel sneller de beste match maken. Uiteraard valt dit altijd nog te bespreken met je loopbaancoach!
 • Hoe meer je de loopbaancoach vertellen over je huidige werksituatie, des te beter kan de loopbaancoach jou helpen. Denk aan: Werk je nu? Wat is je werk geschiedenis? Wat is je leeftijd? Waar ben je woonachtig? Wat zou je graag willen doen?

 

Alles wat je moet weten over het Ontwikkeladvies

Het ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Iedereen mag een aanvraag maken via een gekwalificeerde loopbaanadviseur, en de loopbaanadviseurs mogen geen kosten in rekening brengen aan de deelnemers van het ontwikkeladvies. Het is dus volledig gratis!

Het is onze rol als voorbeeldsollicitatiebrief.info om werkzoekenden op deze unieke kans te wijzen en te faciliteren. Wij werken samen met gekwalificeerde loopbaancoaches die ook nog eens zijn aangesloten bij de Nederlandse branche vereniging Noloc.

Je kunt via onderstaand formulier gemakkelijk een aanvraag maken bij onze loopbaancoaches. Zij bekijken jouw situatie en koppelen jou aan de best matchende loopbaanadviseur.

Wat krijg je met het Ontwikkeladvies?

 • Gratis (door de overheid betaalde) professionele en persoonlijke hulp op de arbeidsmarkt t.w.v. € 700
 • Een intake-gesprek
 • Een gekwalificeerd en onafhankelijk loopbaanadviseur die past bij jouw situatie.
 • Een persoonlijk adviestraject van in totaal minimaal 4 uur
 • Inzicht in het toekomstperspectief van van je huidige werk / beroep
 • Inzicht in je huidige en toekomstige competenties
 • Inzicht in de verschillende loopbaanmogelijkheden die je hebt
 • Advies en ondersteuning bij je orientatie op de arbeidsmarkt
 • Advies en ondersteuning bij omscholing
 • Advies en ondersteuning bij solliciteren
 • Veel ruimte om vragen te stellen rondom jouw arbeidssituatie en kansen

Spring terug naar het aanvraagformulier

Wie komt er in aanmerking?

 • Iedereen die 18 jaar of ouder is;
  • en werk heeft
  • of geen werk heeft
  • of zelfstandig is
  • of flexwerker is
 • Je bent niet op de pensioensleeftijd
 • Je woont in Nederland

Spring terug naar het aanvraagformulier

Waarom krijg je het?

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegeheid wilt met het Ontwikkeladvies mensen helpen met hun orientatie op de arbeidsmarkt om zo hun kansen daar te verhogen. Normaal is dit een betaald traject van € 700, maar met de tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegeheid wordt dit volledig voor je betaald. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor de subsidieregeling opengesteld.

 

Hoe krijg je het?

Je moet een aanvraag doen bij een gekwalificeerde loopbaancoach. Door het onderstaande formulier in te vullen maak je deze aanvraag. Een van onze loopbaanadviseurs neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Vanaf daar wordt alles voor je geregeld.

Spring terug naar het aanvraagformulier

 

Hoeveel mensen kunnen meedoen?

Dit jaar slechts 50.000 subsidies om uit te delen.
Vorig jaar moest de registratie vervroegd gesloten worden wegens de enorme interesse.
Dit jaar is er iets meer ruimte, maar de aanvragen zullen gezien de huidige situatie op de arbeidsmarkt naar verwachting nog harder lopen.

 

Wat kost het je?

Niets!
De overheid betaalt jouw adviestraject wanneer je goedgekeurd bent.

Spring terug naar het aanvraagformulier

 

Let op: dit is een aanvraagformulier voor een intakegesprek met een gecertificeerde loopbaanadviseur. Het enkel invullen van dit formulier maakt je aanvraag niet compleet. Vul daarom de juiste contactgegevens in. Hoor je niets van je loopbaanadviseur? Stuur dan een mailtje naar: loopbaanadviseur@voorbeeldsollicitatiebrief.info

voorbeeldsollicitatiebrief.info is niet verantwoordelijk voor het wel of niet verkrijgen van de subsidie. Voorbeeldsollicitatiebrief.info is geen loopbaanadviseur, maar faciliteert het samenkomen van subsidie-aanvragers en gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Voorbeeldsollicatiebrief.info stuurt je aanvraag direct door naar ons partnernetwerk van gecertificeerde loopbaanadviseurs die zelf verantwoordelijk zijn om contact met jou op te nemen.

 

 

 

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter