Sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor woonbegeleider gehandicaptenzorg als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg
 
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvang hem gratis in je inbox.

Gwenny Kruijt
Paradyske 49
8807 PT Herbaijum

Het Boskruit
T.a.v. de heer C. van Hamburg
Soldatendijkje 2
8924 JM Leeuwarden

Herbaijum, [DATUM]

Betreft: vacature woonbegeleider gehandicaptenzorg

Geachte heer Van Hamburg,

Afgelopen [DATUM] las ik in Het Weekblad met interesse de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een woonbegeleider gehandicaptenzorg. Graag solliciteer ik op deze mooie vacature en ik zal in deze sollicitatiebrief mijn motivatie nader toelichten.

Vorig jaar heb ik de opleiding SPW afgerond aan het ROC in Tilburg. Al snel kon ik aan de slag als woonbegeleider gehandicaptenzorg bij een zorginstelling in Waalwijk. Een leuke functie, maar helaas was het slechts ter vervanging van een collega die met een verlengd zwangerschapsverlof ging. Over enkele weken zal mijn collega haar werkzaamheden weer oppakken en vandaar ben ik op zoek naar een plek waar ik de mooie functie van woonbegeleider gehandicaptenzorg voort kan zetten. Uw instelling en werkwijze spreekt mij zeer aan, vandaar dat ik graag deel uit zou maken van het team.

In de redelijk korte tijd dat ik nu werk als woonbegeleider gehandicaptenzorg heb ik enorm veel geleerd. Ik ben zeer gedreven en heb ook alle taken aangegrepen om mijzelf te kunnen ontwikkelen in de functie. Mijn werkgever heeft hier ook goed aan meegewerkt en heeft mij intensief laten begeleiden om snel op hoog niveau te kunnen werken. Als woonbegeleider gehandicaptenzorg zorg ik voor de uitvoering van het ondersteuningsplan voor de cliënt. Ik signaal de behoeften van de cliënt en doe hiervan verslag bij mijn werkbegeleider. De werkzaamheden voer ik via een methodische wijze uit, waardoor ik de ondersteuningsvraag van de cliënt een goede onderbouwing kan geven.

Als persoon ben ik zeer sociaal. Ik werk graag met mensen en met name met mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Dit omdat ik zie dat het werk een groot verschil maakt voor zowel de cliënt als voor de familie van de cliënt. Het geeft mij veel voldoening om mensen met een beperking een zo fijn mogelijke dag te bezorgen en hen de aandacht te geven die zij verdienen en nodig hebben. Ik ben een geduldig persoon en mensen om mij heen vinden mij veel rust uitstralen. Men noemt mij een aanpakker die alles positief benadert, met aandacht voor detail. Ik sta stevig in mijn schoenen en weet mij goed te weren in situaties van fysieke of verbale agressie. Zoals u als vereiste aangeeft in de vacature, ben ik in het bezit van een rijbewijs.

Hopelijk heb ik u ervan kunnen overtuigen de juiste kandidaat te zijn, na het lezen van deze sollicitatiebrief. Woonbegeleider gehandicaptenzorg bij uw zorginstelling is een functie die perfect bij mij past. U kunt rekenen op een gedreven en gemotiveerde medewerker die haar functie met veel plezier zal uitvoeren!

Met vriendelijke groet,

Gwenny Kruijt

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief woonbegeleider gehandicaptenzorg

  1. Lien

    bedankt voor de welgekomen hulp!! ;) Hopelijk heb ik de job met jullie mooie voorbeelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.