Sollicitatiebrief winkelmedewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief winkelmedewerker direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de andere sollicitatiebrieven in dit type beroep, misschien kun je delen combineren: verkoopmedewerker, verkoopster, verkoper, vertegenwoordiger, winkelmedewerker, winkelmedewerkster.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor winkelmedewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief winkelmedewerker
Sollicitatiebrief winkelmedewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor winkelmedewerker krijgt een 4,0/5 uit 69 beoordelingen.

Jarno van Noord
Gantellaan 94
4421 ZH Wemeldinge

Soapy Wemeldinge
T.a.v. de heer T.E.W. Feiken
Zeestraat 66
4424 EV Wemeldinge

Wemeldinge, [DATUM]

Betreft: vacature winkelmedewerker

Geachte heer Feiken,

Tijdens het winkelen afgelopen weekend, zag ik in uw winkel dat u een openstaande vacature hebt voor een winkelmedewerker. Aangezien ik op zoek ben naar een andere baan, uw winkel zelf graag bezoek en ervaring heb als winkelmedewerker, wil ik mijn interesse in de functie kenbaar maken middels deze sollicitatiebrief.

In [JAAR] heb ik mijn MBO-opleiding detailhandel afgerond en daarna ben ik bij een grote drogist gaan werken als winkelmedewerker. Naast kassawerkzaamheden zorg ik bij voorbeeld ook voor het adviseren van klanten, het netjes houden van de winkel en de schappen en het bijhouden van nieuwe, belangrijke informatie met betrekking tot onze producten en leveranciers.

Wat mij aanspreek in uw vacature voor winkelmedewerker is vooral de producten die u verkoopt. Deze zijn meer specialistisch dan de producten die ik op mijn huidige werkplek verkoop. Het lijkt mij interessant om veel kennis te vergaren over uw producten en dit op een zowel informatieve als leuke manier naar de klanten over te brengen. Einddoel is dan natuurlijk dat de klant met een volle tas en helemaal tevreden de winkel verlaat.

Als persoon ben ik zeer sociaal, klantgericht, behulpzaam en ik werk zeer nauwkeurig. Ik ben flexibel ingesteld wat betreft werktijden en ben als winkelmedewerker gewend om ook in de avonduren en in de weekenden te werken. Zoals u vraagt in de vacature ben ik 16 tot 40 uur per week beschikbaar en ik beheers de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift.

Ik hoop u mijn motivatie goed overgebracht te hebben middels deze sollicitatiebrief. Winkelmedewerker bij uw vestiging lijkt mij een mooie, nieuwe uitdaging waar ik mijn enthousiasme voor het vak in kwijt kan. Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jarno van Noord

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

13 gedachten over “Sollicitatiebrief winkelmedewerker

 1. cynthia

  heel erg bedankt voor deze voorbeeld brief! hier heb ik zeker wat aan.

 2. Marion

  Bedankt, hier kan ik iets mee. Ga ik gebruiken voor mijn eigen brief.

 3. Liesbeth D

  Mooie brief, kan ik zeker als basis gebruiken!

 4. Saskia

  Ga deze brief zeker gebruiken bij het maken van mijn eigen brief. Bedankt!

 5. liesbeth

  een hele goede brief met goede motivatie, daar kan ik écht iets mee!

 6. Herman

  Bedankt, ik kan deze brief goed gebruiken voor een client die ik begeleid, met het vinden van een nieuwe baan. Ze zal jullie hier zeker dankbaar voor zijn. Goede site met veel voorbeeld brieven.
  Bedankt.

 7. Ryan

  Handige sollicitatiebrief. Het is precies wat ik zoek. Dank u wel voor het aanbieden van deze brief!

 8. Ryan

  Handige brief. Precies wat ik zoek. Bedankt!

 9. aoss

  bedankt voor deze solitaitiebrief ik heb er echt heel veel aan gehad.. en ik raad hem zekkers aan

 10. Anton

  Bedankt voor deze sollicitatiebrief, ik hier hier erg veel aangehad en zal deze site zeker aanbevelen

 11. fjhofman69@gmail.com

  Goede brief, iets waar je richting een potentiele werkgever wat mee kunt.

  Sonja

 12. Geertje

  Heel handig zo een voorbeeld brief. Bedankt.

 13. jon

  top brief, super bedankt voor het aanbieden van deze brief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.