Sollicitatiebrief telefoniste

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief telefoniste direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: administratief medewerkercallcenter medewerker, medewerker klantenservice detailhandel, medewerker klantenservice mode, medewerker klantenservice telecom, medewerker klantenservice zorg, receptioniste, telefoniste.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor telefoniste als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

sollicitatiebrief telefoniste
 
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvang hem gratis in je inbox.

Yoshi van Halm
Merwedestraat 37
7442 ET Nijverdal

Peeters Logistiek & Zonen
T.a.v. mevrouw S. Kortleve
Debijestraat 115
7442 BB Nijverdal

Nijverdal, [DATUM]

Betreft: vacature telefoniste

Geachte mevrouw Kortleve,

Een professionele en vriendelijke eerste indruk bij uw klanten en relaties achterlaten. Als telefoniste zou ik deze taak graag op me nemen. In ons aangename telefoongesprek van vandaag, gaf u aan graag mijn sollicitatiebrief te ontvangen met daarin mijn motivatie voor de openstaande vacature.

Al vijftien jaar ben ik werkzaam in vergelijkbare functies als telefoniste; ik heb gewerkt als receptioniste en momenteel werk ik als office assistant. Beide functies zijn in principe vergelijkbaar met een paar kleine verschillen, maar ze hebben onder andere gemeen dat ik verantwoordelijk ben voor het inkomende telefoonverkeer en het beheer van verschillende algemene e-mailboxen. Deze twee taken nemen een groot deel in van mijn takenpakket en dat bevalt mij zeer goed. Vandaar dat uw vacature mij aanspreekt. Een andere reden is uw organisatie, welke bekend staat als betrouwbaar en producten van hoge kwaliteit levert. Daar maak ik graag deel van uit!

Als receptioniste weet ik hoe belangrijk het is om klanten en relaties op een correcte en tegelijk ook vriendelijke manier te woord te staan. Als telefoniste ben je in principe het visitekaartje van het bedrijf. Mijn persoonlijke eigenschappen sluiten perfect aan bij de functie van telefoniste. Ik ben sociaal, dienstverlenend, representatief en houd van aanpakken. Regelmatig krijg ik van zowel bekenden als onbekenden te horen dat ik een fijne telefoonstem heb; ik spreek kalm en duidelijk.

Naast bovengenoemde persoonlijke eigenschappen bezit ik ook andere kwaliteiten die van belang zijn voor de functie van telefoniste, zoals u aangeeft in de vacature. Ik heb ervaring in het verrichten van algemene administratieve taken. Tevens verzorg ik in mijn huidige functie ook facilitaire werkzaamheden, zoals het in orde maken van de benodigde elektronische apparaten bij vergaderingen en presentaties en het in orde maken van de koffieautomaat. Ik weet mijn weg binnen MS Office en heb ruime ervaring in het bedienen van verschillende telefooncentrales.

Als servicegerichte en proactieve telefoniste, ben ik van mening de juiste kandidaat voor uw openstaande vacature te zijn. Hopelijk heb ik u daar ook van kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief en mag ik binnenkort kennis met u maken in een persoonlijk gesprek.

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Yoshi van Halm

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

3 gedachten over “Sollicitatiebrief telefoniste

  1. DZ

    Goeie brief, daar kan ik wel wat mee

  2. PSL

    Wie weet helpt deze brief mij aan een nieuwe baan…. Moet toch een keer lukken!

  3. MR

    Top brief, hier heb ik echt wat aan! Nu afwachten of ik word uitgenodigd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.